nadi Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 ech kupiłem jak go zobaczyłem nie mogłem się powstrzymać aero7+ , idą wakacje robi się ciepło trzeba było wymienić chłodzenie , miałem robić wc ale niestety z tym jeszcze zaczekam . Mam paste o przewodzeniu (Termiczna przewodność: 3.5 - 4.2 W/mK Kolor: Rdzawy) zakupiłem to cudo i tam też jest jakaś pasta nie wie ktoś jaka ma przewodność i która byłaby lepsza . Lipa jest trochę bo musiałem wywalić 1 kostkę ramu bo dziad nie chciał się mieścić . Boxowy cooler się chowa teraz myśle tak czy ten zasilacz musi być tak głośny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Jakie masz temperatury ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 a więc tylko że mam proca 0.18 (wiem wstyd wymienie go niedługo pójdzie w ruch drucik i bedzie dobrze no i trzeba będzie jeszcze zasiłke wymienić ) obudowa otwarta 1472 MHz praca w win 47 obroty ok 2000 1472 MHz po 3dmarku 53 obroty ok 2000 1472 MHz praca w win 43 obroty ok 3600 (max) 1472 MHz po 3dmarku 47 obroty ok 3600 jak ktoś bedzie chciał dam reszte na 1652 MHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 dopiero co złożyłem do kupy jutro ( niech sie ułoży ) porobie jutro wszystko jeszcze raz i zobaczymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 ta rdzawa (miedziana) bedzie lepsza od ceramicznej (bialej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daleth Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 ta rdzawa (miedziana) bedzie lepsza od ceramicznej (bialej) ceramiczna 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 ta rdzawa (miedziana) bedzie lepsza od ceramicznej (bialej) ceramiczna 8O ceramika - tlenek glinu - tlenek aluminium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 moment to mówicie że lepsza bedzie ta dodana do coolera czy tą którą już mam bo już sam nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 moment to mówicie że lepsza bedzie ta dodana do coolera czy tą którą już mam bo już sam nie wiem ta rdzawa (miedziana) bedzie lepsza od ceramicznej (bialej):mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 ta rdzawa (miedziana) bedzie lepsza od ceramicznej (bialej) chyba mowisz o zwyklej silikonowej, ceramiczna (vide arctic silver ceramique) jest lepsza od srebrnej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 ta rdzawa (miedziana) bedzie lepsza od ceramicznej (bialej) chyba mowisz o zwyklej silikonowej, ceramiczna (vide arctic silver ceramique) jest lepsza od srebrnej. wiem o jakiej mowie mam pojemniczek z ceramiczna ,kosztowal mnie 7pln jakies trzy lata temu nie wiem co kombinuje arctic ,ale tlenek glinu przewodzi cieplo gorzej od miedzi ,a tym bardziej srebra silikonowa pasta to mi zawsze kojazyla sie z przezroczystym silikonem ,a ta biala ma wyraznie strukture granulkowa ,a ceramika charakteryzuje sie kolorem bialym nawet ostrza do glowic frezerskich wykonane ze spiekow ceramicznych maja kolor bialy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 nadi => kupowales w INCE KGB => zykla biala pasta, jak np. dodawana do zalmana ma najgorsza przewodnosc, a opis ceramicznej masz tutaj http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=32481 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 czytalem ten watek i moje zdanie jest takie ze sie nia zbyt podniecacie na opakowaniu mojej pasty byla wzmianka o zawartosci ceramiki i silikonu ,jest troche inna niz te dodawane do coolerow w papierkach,jednak nie wydaje mi sie ze silikonowe pasty nie zwieraja tlenku glinu poza tym ta Ceramiq ma domieszki tlenku boru i inne jakies i nie zawiera silikonu,wiec w jednosce objetosci znajduje sie wiecej wlasciwego materialu przwodzacego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 tak kupowałem w Ince i dałem 155zł ale nie żałuje cooler jest zajebisty :) cisza i nic więcej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 i co fajny sklepik?? mozna sie targowac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 A co to INCA? Można jakiś link? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 hehe sklep u nas w mieście przez net nie sprzedają , ale sklepik jest zajebisty i tani :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 A co to INCA? Można jakiś link? ;] nie INCA a INKA :) to jest dom handlowy w ktorym miesci sie firma komputerowa :) Jak masz chec to moge kupic i wyslac przez allegro albo i bez niego. Pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 a maja jakas stronke w necie z cennikime? po ile maja pamiatki? mozecie jakis cennik podrzucic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 a maja jakas stronke w necie z cennikime? po ile maja pamiatki? mozecie jakis cennik podrzucic? o ile m,i wiadomo stronki nie maja. cennika tez nie prowadza bo ceny sa do indywidualnej negocjacji: przychodzisz z cennikiem innej firmy, w ktorej znalazles cos tanio i masz jeszcze taniej :) Moge podac adres, telefon i fax jak chcecie :) jutro powiem dla wlasciciela, ze ludzie pytaja o ceny i adres strony :) TU jest strona konkurencyjnej firmy, a w Ince jest jeszcze taniej, wiec mozecie porownac ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...