Corso Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 Witam. Nie bardzo wiem gdzie umieścić ten temat, jeśli jest w złym miejscu to proszę go przenieść. Wracając do sedna to chcę kupić kable ATA. Czy można kupić gdzieś takie kable tylko, że nie taśmowe? Chodzi o to by w obudowie nie było za dużo kabli. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 Nie wiem czy chodzi Ci o coś takiego: KABEL TAŚMA HDD ATA 133/100/66 WROCŁAW TRAUGUTTA (1916535590) - Aukcje internetowe Allegro ? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 Oto mi chodziło, wielkie dzięki. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 Gdybyś chciał spróbować to możesz sam sobie zrobić. Patrz tutaj i tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 Co Wy ludzie z tym cięciem taśm, wystarczyło złożyć taśmę w harmonijkę WW, złapać w kilku miejscach opaskami zaciskowymi (tymi po ~2 PLN za 100 szt) i pod względem funkcjonalnym było jak przy okrągłych kablach. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...