jarosbig Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Witam:) mam pewien problem gdyż w tych sprawach jestem ciemny;) Dostałem od kolegi z anglii Router... D-Link Model: DSL-2640B. Internet w Polsce posiadam.. nie wiem czy mozna reklamować ale jest to DSL. I teraz mam pewne pytanie. jak podłączyć router... ma ono jakies specjalne hasła loginy a może ip?wejsc jest 5 na lan jest wejscie dsl Z góry dziękuje. Pozdrawiam Jaros. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 ftp://ftp.dlink.pl/dsl/dsl-2640b/documentation/dsl-2640b_man_revb_4-00_eu_pl_20080804.pdf Może warto zacząć od instrukcji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2011 Masz internet DSL a to jest router ADSL... Jedyna opcja to zrobienie z niego switcha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarosbig Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2011 co znaczy "switch" W routerach?;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2011 Lepiej napisz jak człowiek jaki masz internet. Z wcześniejszych wypowiedzi można się tylko domyślać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bachcomp Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Kolego jarosbig , przeważnie każdy router może robić za switch. W końcu ma w większości przypadków 5 wejść RJ-45 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...