lukas19 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Mam kłopot związany z monitorimgiem płyty głównej. Kupiłem płyte główną Shuttle AV41P VIA P4X333 w biosie ( AmiBios) mam monitoring temperatury, napiecia częstotliwości obortów collera i pare innych rzezy a gdy włonczyłem program pod Windowsa "Probe" aby monitoring miec na pasku to niedziała, pokazuje same zera. Czy to może być związane ze starą wersją programu ( chyba ma ze 3-4 lata )? A jesli tak to jaki proponujecie program. I jesli jest inna tego przyczyna to jaka ( podajcie rozwiązanie )? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 MBM - najlepszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 To raczej na forum Oprogramowanie. Oczywiście, że przyczyną może być tak stary program (lub kwestia konfiguracji odpowiedniej). Proponuję Motherboard Monitor 5.300 (to chyba najnowsza wersja). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...