Szymoon Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Jakimi benchmarkami/programami testowac karte graficzna ?Tylko nie podawajcie gier, chodzi mi o same programy, do porownania dwoch kart graficznych. Najlepiej latwodostepne (mile widziany link, ale znowu nie rozleniwiam sie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Seria 3DMark, GLMark. Najlepiej podeprzeć się jeszcze Q3:A nieśmiertelnym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Moze byc tez OpenGL Stars czy N-bench. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Stabdardowo Serie 3D Markow 200 , 2001 , PC Mark Q3 :P Sisoft Sandra " jak najnowsza " (memory benchmark) Benchmarka CCR omijaj szerokim łukiem :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 3dmark i sisoft Sandra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Q3TA, Q3A, RTCW, MOH, 3dmark (bez ekranow miedzy testami : >>>) dodalbym jeszcze ccwinstone i sysmark, dobre jest takze spec vievperf. 7.0 omijac ccr, nbench, pcmark Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 sorry, nie doczytalem postu :oops: myslalem ze chodzi o benchmark calego kompa ... :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 ja uzywam demo q3a, 3dmarka i droneZ Mark! (!lol) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 fakt faktem ze nijak te wyniki sie maja do prawdziwej wydajnosci grafy ale na czyms trzeba testowac( oczywiscie najlepiej sprawdzic w paru gierkach na ful detalach, ale to jest pracochonne, 3dmarka uzywaja wszyscy i dlatego latwo sie zorietowac czy wszystko gra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 nie myślcie że piszę to dlatego że ja mam kyro na którym w 3dmarcu jest mało punktów ale ja bym sobie jednak odpuścił ten program gdyż on nijak ma się do prawdziwej wydajności w grach prawda jest dobrym programem do sprawdzenia ogolnej wydajności kompa i czy wszystko gra, ale przy porównywaniu kart dwóch róznych firm to ja bym sobie jednak odpusćił o ile jeszcze można porównywac wydajnosć na różnych nievidiach to raczej ja bym sobie odpuścił mierzenie wydajności w porównaniu np do radeona przecież słyszeliście o niedawnym błędzie dzięki któremu nievidia dostawała niezłego kopa punktowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 no tak 3dmark 2001 to raczej jako mniej-wiecej. Kazdy tez slyszal o znikajacych teksturach na radku8500 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Jakimi benchmarkami/programami testowac karte graficzna ?Tylko nie podawajcie gier, chodzi mi o same programy, do porownania dwoch kart graficznych. Najlepiej latwodostepne (mile widziany link, ale znowu nie rozleniwiam sie) http://www.tweak.pl/forum/viewtopic.php?t=3854 :) widzial ktos? Bo popularnosc watku znikoma. Chyba screena trzeba zarzucic zeby kazdy zobaczyl zgrabna mangowa panienke z benchmarka :) hehe wtedy sciagna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 hehehe liczylem na cos bardziej wyzywajacego ale i tak juz sse))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 hehehe liczylem na cos bardziej wyzywajacego ale i tak juz sse))))) :D zboczek. Pozatym pospiewasz sobie hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...