neomagnet Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Hej, Potrzebuję płyty głównej na lga775, jako że takie nigdy mnie nie interesowały to nie wiem co jest dobre, wymagania są niewielkie: - obsługa c2d - musi być nowa - brak problemów z ramem Będzie tam wsadzone 2x2gb goodrama ddr2. Cena jak w temacie do 200zł, im taniej tym lepiej, OC nie przewiduję. Podejrzewam że pierwsza lepsza będzie ok, ale wolę jakiegoś pewniaka. Z tanimi płytami na lga775 często były różne jaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_Culés Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2011 Taki Asus ci wystarczy z pewnością jeżeli nie potrzebujesz OC ASUS P5KPL-AM EPU QUAD 45nm FSB 1333 GMA 3100 FV (1928252032) - Aukcje internetowe Allegro Tylko kwestia czy masz wymagania co do większej ilości Ram niż 4gb,chipet G31 obsługuje właśnie maksymalnie 4gb. PS.Ciężko będzie o coś z wyższej pułki nowego,Socket 775 niestety został wyparty przez nowsze konstrukcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2011 A ja w tej kwestii radzi sobie G41? Bo znalazłem kilka płyt w cenie ok 150-170zł na G41. Stara płyta była na G31 i były problemy z pamięciami, ostatecznie jedno gniazdo ram umarło i płyta musi być wymieniona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...