Pabianos Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Witam , chciałbym się przywitać , to mój pierwszy post na tym forum. Myślę że ktoś z was mi pomoże. Mam problem z komputerem , wygląda on następująco W te Wakacje zaczoł się problem komputer uruchamiał się po długim czasie tzn Odpalilem go wszytsko świeciło wiatraki się krecily ale brak obrazu na monitorze (zielona dioda) po chwili ok 20-30 minut wszytsko wracało do normy, pózniej wyglądało to tak że obraz na chwile robił się ciemniejszy i po jakimś czasie wracał do normy. Ostatnio zdarzył▲o mi się to samo co w wakacje odpalam kompa a tu lipa , nie włączył się tak jest do tej pory zmieniałem zasilacz - nie pomogło zmieniałem karte graf na zintegrowana - nie pomogło czysciłem kompa w środku - nie pomogło patrzyłem na kable tez nie pomogło probowałem z 3 monitorami na każdym to samo , choć na LCD jest jasny obraz taki zniekształcony jakby zalany ekran telefonu lecz bez kolorów. Komputer jednak działa w sensie że jak sie uruchamiał to było słychać uruchamiającego się Skype , i mam ustawione automatyczne włączanie muzyki i ona się właczyła i chodziła dobrze .. Nie mam pojęcia co może byc przyczyna tego , na płycie głownej nie widać popalen ani wylań tych tranzystorów. Komputer AMD Athlon x2 245 3GB ram DDR2 800 Dysk 500GB WD MSI k9n6pgm2-V HD4350 512 mb Zasilacz Seasonic 300W wcześniej nie było z nim żadnych problemów wymieniałem go z powodu awari starego Qlteca 400W ok2 lata temu Bardzo proszę o pomoc w czym tkwi problem i czy można to samemu naprawić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...