KAZ Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 mam to co w podpisie nie moge go podniesć powyzej 140mhz brak stabilnosci nawet po podniesieniu napięcia temperatura teraz ok 40st,czy jak bym ustawił mnoznik drutmodem na 12,5 x 133 poszedł by na xp 2000+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barraqda Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 mam to co w podpisie nie moge go podniesć powyzej 140mhz brak stabilnosci nawet po podniesieniu napięcia temperatura teraz ok 40st,czy jak bym ustawił mnoznik drutmodem na 12,5 x 133 poszedł by na xp 2000+ ciekawe czy jest tu jakas wrozka ???? Sprawdz a sie przekonasz no nikt za ciebie twojego procka nie sprawdzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 zapomnialem wziac krysztalowej kuli,niestety bedziesz musial sam sprawdzic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Powiem tak - nie wiadomo, czy pójdzie :) Ale wiadomo, że lepiej poprzez FSB. Mój Palomino chodizł na FSB=166 - to kwestia płyty głównej (dzielnika /5) - bożę jak to dawno było, kiedy miałem takie problemy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Ja w mojej kryształowej kuli widzę, że nie pójdzie. Nawet nie próbuj ;) ;) ;) to bez sensu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...