SpectatorX Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2011 Ostatnio dorwałem forsa geforce 6600gt pci-e, grafika nie daje sygnału na monitor, ma rozsadzonych 5 kondensatorów z 11 które na niej są :-) Do czego można by jeszcze wykorzystać coś takiego? :D Jestem otwarty na zwariowane kreatywne propozycje, a i też na tak banalne jak próby przywrócenia jej do życia:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2011 Kupujesz nowe kondensatory, przelutowujesz i sprawdzasz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2011 Możesz podpiąć jako drugą kartę, na fazę puścić do swojej jakąś starą taśmę typu flop/pata i mówić kolegom że masz podwójną akcelerację/SLi/drugi rdzeń tylko do filmów czy tam wspomagacz do gier flashowych. U mnie takie grafy czasami lądują na pinezkach na tablicy w firmie, odwiedzający mogą pooglądać zabytki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...