Hubert Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Szukam na jutro wolnej piosenki.mam wieczorek pozegnalny i moim wych.jest zajebisty matematyk!uczy juz jakies 43 lata i sie drze na nas i bije ale my go b.lubimy.w ogole wszyscy go lubia.chcemy puscic jakas super wolna piosenke gdy bedziemy sie z nim zegnmali! piosenka ma byc wolna i taka,zeby lzy same lecialy) wiem,ze byl juz topic z muza na koniec roka ale tam byla szybka muza:) Prosze o szybka pomoc!! THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Liroy - nie ma już nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 hmmmm.....liroy?mam :) to jest juz konie, koniec ja stad wypi.er.dalam :twisted: no jakbym to puscil to by 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 moonlight sonata - Bethoven (mój mistrz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Kurna, mi tu sie spieszy a tu tylko SlaveBlade odpowiada;) ale dzieki Slave; ten Bethoven niezly nawet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Morze jakiś Gregorianów bądż Ere albo Enya a morze Kitaro - Shichu No Michi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 ale co dokladniej! mam modema(isdn) i nie mam szans za duzo pioesnek sciagnac:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Oj ja raczej nie wiem które z tych pasuje na zakońćzenie musiał byś sam usłyszeć i ocenić : ))) Era - The Champions Era - Avemano Orchesteral Enya - Fallen embers To jest gut: Hans Zimmer - Leave No Man Behind Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Vangelis moze :) albo Enya z LOTRa (May It Be ??? );-) ew stary dobry Perfect - Niepokonani czy jak tam to sie zowie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 proponuje "zegarmistrz swiatla purpurowy" chyba by was wszystkich zostawil jeszcze przez rok :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 JA proponuje Queen "we are the champions" albo "show must og on" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Ravi Shankar 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...