ath Posted November 11, 2011 Report post Posted November 11, 2011 http://www.charlieintel.com/2011/11/08/activision-confirms-new-call-of-duty-for-2012/ Czyli za kilka miesięcy kolejny zestaw nowych mapek do multi i kolejna historyjka okraszona piękną, przestarzałą grafiką. :] Ale do póki to się tak dobrze sprzedaje to się nie dziwię, że robią po najmniejszej linii oporu. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Gemtin1 Posted November 11, 2011 Report post Posted November 11, 2011 Powiem tyle: BUHAHaHAHahaSASHasAhAHAHahahahaHahahahAHASABSABSHAHAUAHAAAhahahaa Inaczej skomentować się tego chyba nie da.. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Kacimiierz Posted November 11, 2011 Report post Posted November 11, 2011 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
B@nita Posted November 11, 2011 Report post Posted November 11, 2011 I teraz będą na zmianę wydawać,w jednym roku serial BO w drugim MW,ja już podziękowałem za ten tandetny tasiemiec Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SpectatorX Posted November 11, 2011 Report post Posted November 11, 2011 Za dwa lata wyjdzie pierwszy future warfare z alienami, ale nadal na tym samym silniku :D Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Gemtin1 Posted November 11, 2011 Report post Posted November 11, 2011 (edited) Będą używać tego samego silnika tak długo aż wyjdą nowe konsole tak więc na naprawdę nowe call of duty jeszcze sobie poczekamy min 2 lata. :banana: Edited November 11, 2011 by GeMtin1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SpectatorX Posted November 11, 2011 Report post Posted November 11, 2011 Ja bym nie był taki pewien tego czy zmienią silnik po wydaniu nowych konsol. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Carson Posted November 11, 2011 Report post Posted November 11, 2011 EA mialo taka sama polityke z fifa na pc, jak widac ostatecznie siegneli po rozum do glowy. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
serwal4 Posted November 11, 2011 Report post Posted November 11, 2011 Treyarch raczej nie dostanie palmy pierwszeństwa do zupełnie nowego silnika graficznego... więc do 2013r zapewne i tak trzeba będzie poczekać ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Jabar83 Posted November 12, 2011 Report post Posted November 12, 2011 (edited) No jak wyjdzie na nowe konsole to raczej będą musieli poprawić grafikę. Pytanie czy to będzie kolejna modyfikacja starego silnika czy od nowa napisany. Mogli by zrobić mały powrót do WWII , ale nieco inaczej pokazanej. Może jakieś misje w Polsce ;) Nie obraził bym się w każdym razie, bo i tak nie ma co liczyć na to. Raczej będzie coś nowego od IW w dzisiejszych czasach. Może walka w Iraku i hmm polowanie na Husajna lub Bin Ladena w Afganistanie. Skoro o Hitlerze było to czemu o nich coś nie skrobnąć. Dyktator to dyktator. Edited November 12, 2011 by Devil Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
ath Posted January 11, 2012 Report post Posted January 11, 2012 Gotowi na Black Ops 2? | Gambler.pl Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted January 11, 2012 Report post Posted January 11, 2012 MW3 lezy sobie na poleczce... od miecha, w folii ;] Jakos narazie mnie nie ciagnie by go w ogole zainstalowac Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Drunk_ZoZol Posted January 11, 2012 Report post Posted January 11, 2012 Jon - Też to mam :D Jakoś tak... lezy bo leży, czeka na czasy jak nie bedzie w co grać... chociaz Ded ajlend też leży w folii... Dwie sztuki DI już zwróciłem, bo kod w steam był wykorzystany... ciekawe jak teraz [; Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted January 12, 2012 Report post Posted January 12, 2012 No ja zagralem u szwagra dwie mapki i... Kuzwa co to jest... tu wystarczy strzelac w strone przeciwnika, nawet zbytnio nie trzeba sie wysilac by przymierzyc... BF wypacza jednak ludzi... A nowy COD co by tu duzo mowic. Kolejny map pack, jakies nowe bronie i tyle... Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
pr1est Posted January 12, 2012 Report post Posted January 12, 2012 ponoć ma być na silniku FROSTBITE_2... Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SpectatorX Posted January 12, 2012 Report post Posted January 12, 2012 Carmack otworzył źródła dooma 3 więc zapewne za 5 lat zmienią silnik na idtech4 :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Jabar83 Posted January 12, 2012 Report post Posted January 12, 2012 No to kolejne 7 lat mają z głowy. Potem będzie na silniku od Rage ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
alCatraz Posted May 2, 2012 Report post Posted May 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=x3tedlWs1XY Meh. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Caleb Posted May 2, 2012 Report post Posted May 2, 2012 (edited) Trailer Call of Duty Black Ops 2 - Futurystyczna wizja wojny... PurePC.pl Edited May 2, 2012 by Caleb Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
metal Posted May 2, 2012 Report post Posted May 2, 2012 A ja to chciałem do topic'u śmiechu wrzucić... Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
grzegrz Posted May 2, 2012 Report post Posted May 2, 2012 (edited) Activision nie stworzy nowego enginu, bo Infinity Ward, ani Treyarch nie mają na to czasu gdyż kolejne CoDy muszą być klepane na bieżąco. Owce czekają. Edited May 2, 2012 by grzegrz 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
przemn2 Posted May 2, 2012 Report post Posted May 2, 2012 Ciekawe czy to będzie ostatni gwóźdź to trumny tej serii. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Caleb Posted May 2, 2012 Report post Posted May 2, 2012 Wart ile milionów $$$ dla Activision? :> Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
ath Posted May 3, 2012 Report post Posted May 3, 2012 Powinni wydawać to jako singielek + opcjonalne multi, bo pograć to bym pograł w kolejny interaktywny, sensacyjny film klasy b tylko nie za tą kasę. Tylko niech nie zapomną o obsłudze pada na pc jak to miało miejsce w mw3. Ja tam czekam, najwyżej pożyczę od kogoś konto steam na 2 dni i sobie przejdę. :] Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
radiergummi Posted May 3, 2012 Report post Posted May 3, 2012 Patataj na koniku patataj. :lol2: Jacy gracze/fani serii taka gra. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Jabar83 Posted May 3, 2012 Report post Posted May 3, 2012 Bo to amerkancscy kowboje sa, stad te koniki ;). Co by nie wydali to nastolatki zza wielkiej wody i tak to kupią. 2012, a grafikydac z przed 6 lat co najmniej. Ale co tam byle szybko wydac , zebrac kase, a potem ssac jeszcze z DLC i mappackow. Ja sie wychowalem na innych grach... Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Kamil2662 Posted May 4, 2012 Report post Posted May 4, 2012 Szarża koniami na mechy ? W black ops 3 powinni dać już nanokombinezony z crysisa. Skoro w 2025 ma być taki sprzęt wojskowy już. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
maSTHa212 Posted May 4, 2012 Report post Posted May 4, 2012 Jem każdą odsłonę tego growego McDonalda, bo nie będę ukrywać, że single w tych grach mi się podoba. ALE jak zobaczyłem tą zajawkę to nie powiem, lekko w szoku jestem. Takie odpały w stronę wojen przyszłości to niech raczej zostawią dla gier typu Crysis czy inny Ghost Recon Future Soldier. Zapowiada się, że tej jesieni nowy CoD nie zawita na półce. I nawet jakoś nie żałuję. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
grzegrz Posted May 4, 2012 Report post Posted May 4, 2012 Akurat to patataj konikami jest wytłumaczone bo podczas gry będziemy wykonywać jakieś misje flashbacki osadzone w 20 wieku, więc stąd te konie. Nie zmienia to faktu, ze do trailera pasują one jak pięść do oka. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Immortally Insane Posted May 5, 2012 Report post Posted May 5, 2012 Podobno już pobił rekord w preorderach na amerykańskim i angielskim amazonie... Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...