mattis21 Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2011 (edytowane) Witam mam mały problem, otóż chodzi o to,że od paru miesięcy mam 2mb i było ok. Ale po jakimś czasie za każdym razem kiedy włączałem internet szybkość była różna, np: pokazywało 1,3mb/s,1,6mb/s itd, a powinno być 2,4mb/s. Zmieniłem system na windows 7 bo wcześniej XP miałem, ale tez nie pomogło. W czym leży problem? Czy to może coś się z modemem stało?? Modem mam Thomson SpeedTouch 330. Edytowane 11 Listopada 2011 przez mattis21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2011 Pokaż parametry linii... W sterownikach/oprogramowaniu modemu są pokazane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bachcomp Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Możliwe, że modem. Ale równie dobrze problem może leżeć po stronie dostawcy, czyli TP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis21 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2011 Problem został rozwiązany, temat można zamknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...