Raptor Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 możliwe że niskie vdd daje w tyłek :? - jakie vdd wskazuje ci płyta :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 heh ja juz mam bloczek odny na chipie i [gluteus maximus] dalej resety :/ mobo wedruje do servisu :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 vdd to 1,57........ jutro zmienie chlodzenie ..... ale wiecie co... jak nie uzywam mojego liteona to zwiechow nie ma..... bede sie z qmplem zamienial na tydzien cdrw zeby to sprawdzic.... a jezeli to nie wypali to cos musi byc z przesylem danych itd itd... bo 3 tasmy juz wymienialem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Te twoje problemy z FSB 200 to moze byc przyczyna slabego mostka (A2) na epoxie:) Ja tak mam, pluje sobiue w brode, ale coz - trza przecierpiec:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...