kucyk Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 obejrzą klan z ukochaną itp. ;> :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Ja jak nie obejrzę "Mody na Sukces" przed Battlefieldem, to nie ma mowy o jakiejkolwiek motywacji. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Ja mam taka slabosc, ze strzelam do wszystkich kartonow na mapie by pomscic smierc Hanki. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaB Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Ale o 20:05 jest "Na Wspólnej" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 O własnie :-) A potem dr house na TVP2 :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshik Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 (edytowane) Nie można zapomnieć o niewolnicy Isaurze :D Panowie właśnie powstaje nowa pierwsza strona plus tak długo wyczekiwana ankieta, jak tylko ukończę ten nawał pracy to udostępnię wyniki. Pierwsza strona została zaktualizowana, za pewne jeszcze coś się tam pojawi w późniejszym terminie. Proszę każdego zainteresowanego o wypełnienie ankiety. pzdr Edytowane 17 Listopada 2011 przez yoshik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Mam do ogladniecia zalegle seriale HomeLand i Dexter'a jak sie odrobie to dolacze okolo 8:30 czasu PL ;) tylko prosze zarezerwowac miejsce gunnera w heli pod dowodztwem malego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Nie oddam małego to mój pilot. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshik Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Nie oddam małego to mój pilot. :lol2: Trochę dziwnie to zabrzmiało :P Pewno ciężko się steruje :P Ja może też jeszcze wieczorem wpadnę w zależności czy mnie Dragonage nie wciągnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Nie steruje się całkiem ok po krótkim treningu. ;> Zresztą skus też dobrze sobie radzi także jak Mario już tak się uprze to oddam małego za kilka funtów, czy czym tam możesz zapłacić w tym swoim londonie. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshik Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 (edytowane) Przypominam o ankiecie! Proszę każdego o wypełnienie. Klik. Edytowane 17 Listopada 2011 przez yoshik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Yoshi popraw graficznie ten piewszy post i myślę, że możesz zagadać z yuucOmem w sprawie przyklejenia tego tematu na jakiś czas, szczególnie w okresie dużej popularności BF3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Nie steruje się całkiem ok po krótkim treningu. ;> Zresztą skus też dobrze sobie radzi także jak Mario już tak się uprze to oddam małego za kilka funtów, czy czym tam możesz zapłacić w tym swoim londonie. ;> Ej a mi ile % odpalasz ;D? Przypominam o ankiecie! Proszę każdego o wypełnienie. Klik. Done Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 ja rowniez wypelnilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 To pytanie o hasło w ankiecie to wydaje mi się nie potrzebne, bo akurat to można zmieniać w zależności od potrzeb. Jakby będziemy chcieli tylko sami sobie postrzelać to hasło włączycie a jak chcemy dopuścić innych to hasło do zdjęcia. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Jakie sa mozliwosci serwera jesli chodzi o rezewacje/blokady slotow poza haslem? IP/zone/game tag moze cos jeszcze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Ankieta wypełniona. Jutro wreszcie sobie zagram! B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralphi13 Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Wypełniłem ankietę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Ja wypełniłem wcześniej, jeszcze przed grą. Na Sekwanie mi z deka nie poszło, ale miałem jakieś dziwne zwisy, lagi i nie zawsze reagowało na przyciski myszy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 Ja wypełniłem wcześniej, jeszcze przed grą. Na Sekwanie mi z deka nie poszło, ale miałem jakieś dziwne zwisy, lagi i nie zawsze reagowało na przyciski myszy.. Tak, tak ;p Tak sie zawsze tlumaczylo slabszy dzien w grze za czasow CoD'1, w BF3 to nie dziala ;D Nie te lata ;p wiesz swiatlowody, itp ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 Nie no jasne, na nogach od 3 i 2Mb od anonimowego dostawcy :P Spoko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 Na Sekwanie mi z deka nie poszło, ale miałem jakieś dziwne zwisy, lagi i nie zawsze reagowało na przyciski myszy.. Wlaczyles w ogole wczoraj monitor? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 Oj tam, oj tam. Mój sprzęt nie jest tak wydajny jak Wasz i po 2-3 rundach muszę uruchomić ponownie grę, a przed potyczką nad Sekwaną tego nie zrobiłem i był efekt :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 Ankieta poszła. Zaznaczyłem, że hasło i tylko dla dotujących, ale jeśli jest (będzie) możliwość rezerwacji slotów to myślę, że można bez hasła dla wszystkich. Ważne żeby dotujący mogli pograć kiedy chcą. Poza tym zgadzam się z Rafa "Jakby będziemy chcieli tylko sami sobie postrzelać to hasło włączycie a jak chcemy dopuścić innych to hasło do zdjęcia." Wczoraj pograłem z wami pierwszy raz (mr_loczek) i zebrałem niezłe bęcki. Nauczyłem się, że jak drunk siedzi w czołgu to nie ma co się zbliżać na odległość strzału :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 Nabijamy cos dzisiaj w pozniejszych godzinach wieczornych/wczesnych nocnych? W koncu jutro sobota B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 (edytowane) Nabijamy cos dzisiaj w pozniejszych godzinach wieczornych/wczesnych nocnych? W koncu jutro sobota B-) kucyk wista wio ja wol wpisdu ;) Tak gramy zdecydowanie tak ;) Ja bede gdzies kolo 21 ready ;) caly dzien lepilem zdjecia od 6:00 ide na miasto zeby mnie nie nazwali NO LIFE'em ;p BTW kucyk ukradles mi sygnaturke! Agrh!! Edytowane 18 Listopada 2011 przez ChS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 Ok. W takim razie szykuję się na 21. :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaluzaaa Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 Ja wpadam koło 21.30. Mam już mikrofon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 Drunk_ZoZol Ty przestan latac z tym dzialem , to powinno byz zabronione ;) toz to jak rusznica p.panc jest :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 Oh dzisiaj bylo zacnie ;) Przyjemnie sie gralo... I o dziwo przestaliscie narzekac na mikro ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...