Powerslave Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 O ktorej dzis gramy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 (edytowane) Wchodze jako Heli Gunner ;) potrzebny pilot m4lyy zglos sie ? No niezly burdel nie moge wbic a bylem jednym z pierwszych przy wplacie kasy Niech no mnie ktos dopisze do Servera moj nick BF3 MPA2k Edytowane 16 Listopada 2011 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 (edytowane) Ta gralem chwile... Ale odechcialo mi sie... Jest nas na serwerze moze 7 moze 10 , nie wiadomo, bo oczywiscie ludzie nie trudza sie aby dodac tag, na ts'e jest na 3 moze 4, kazdy rozwalony w team'ach, gramy jak na publicu jeden wielki syf, jeden wielki harmider nic nie da sie ogarnac, bo i tak kazdy gra sam, lub max w 2. Teamy maja 4 osoby, zamiast jakos fajnie to dograc abysmy byli razem, i na tse stworzyc sobie sub-canaly i jakos to ogarnac to jest jeden wielki burdel.. ehh MPA2k - posiadasz zarezerwowany slot... Nie wiem dlaczego nie mozesz wbic... Wejdz na ts'a zrobie Ci miejsce, w idealnym momencie... Teraz nie bedzie problemu. Pass: test Edytowane 16 Listopada 2011 przez ChS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Również przelałem na PayPallem na serwer 10€. Tylko mi się zapomniało dopisać mojego nicka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 haslo z serwa jest zdjete wiec zapraszamy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 ChS Mialem komunikat Server Full ale po 10 minutach i kolejnej probie wbicia sie udalo . Co do TS'a w obecnym stadium gry to Ja mam mieszane uczucia , szumy i pogawedki to nie dla mnie , lubie slyszec co sie dzieje na polu bitwy a TS przytlumia to wszystko do tego mam wrazenie ze jak ludziska gadaja na TS to reszta dzwiekow w grze traci na przestrzennosci :/ Jezeli mamy grac ciut bardziej pro to bez komunikacji glosowej nie mamy szans ,tylko trzeba by wprowadzic wojskowe zasady ;) bez zbednego ciach!le,,,, krotkie komendy i info o wrogu ., bez ciaglego gadania ze to ze tamto , jak kogos ciagnie do pogawedek to na priv alby Skype. Fajno sie dzis gralo na Grand Bazzar tylko stanowczo 4 VS 4 osoby to ciut za malo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 No i na serwerze pusto, zdjete haslo wiec pewnie sie zapelni, ja moze wroce za jakies 30min jak bedzie ktos tam grac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaluzaaa Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Za jakieś 30 min dołączę do was, niech tylko luba zaśnie bo marudzi, że ostatnio jej mało czasu poświęcam(tylko 43h mam nabite od premiery:). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 22.oo - Zapraszam na serwer i TS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Server is changing map, retrying in 10 seconds... ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Panowie jak mówiłem jestem do dyspozycji w piątek, sobotę i niedzielę wieczorem. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Server is changing map, retrying in 10 seconds... ?? W trakcie zmiany map nie wejdziesz na zaden server Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Wiem, ale ja to mialem przez 10min nie sec :P dzieki za gre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Powerslave - no teraz wiem kto ty jestes :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Mnie zablokowało częściowo, nie mogłem z menu nic wybrać myszką np medyka zmienić na cokolwiek innego. Ratowało mnie to że mogłem klawą zmieniać punkt odrodzenia i enterem wchodzić do gry. Tym dziwniejsze że w samej grze była prawidłowa reakcja na klawisze myszy <_< Poza tym grało sie fajnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 (edytowane) Rafa ja mam tak dosc czesto i chyba Patch potrzebny bedzie. PS - jak wyglada sprawa oplaty za serwer - czy wystarczylo kasy na oplate w tym miesiacu? Ja w sumie zaplacilem, ale jesli cos brakuje to moge cos dorzucic. Edytowane 16 Listopada 2011 przez Blackwhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 (edytowane) Moze znalazly by sie jutro 3 osoby do skillowania levela na conquescie large, 2 teamy, po 2 osoby w jeepie/heli i zdobywanie flag. Byloby duzo szybciej. Edytowane 17 Listopada 2011 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshik Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Dzisiaj wieczorem wrzuce aktualizacje informacji o serwerze. Niestety na razie rezerwacja slotow nie dziala, zostanie to dopiero wprowadzone z patchem R9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 No fajnie się wczoraj grało :lol: jak zwykle nie polatali sobie wczoraj jak ja byłem na serwerze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 No fajnie się wczoraj grało :lol: jak zwykle nie polatali sobie wczoraj jak ja byłem na serwerze :D Masz szczescie, ze przeladowala sie mapa, bo juz ladowalem na tobie heli wypchanym po brzegi ladunkami C4 :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Masz szczescie, ze przeladowala sie mapa, bo juz ladowalem na tobie heli wypchanym po brzegi ladunkami C4 :lol2: Kucyk za bardzo sie napalil na styl walki kolesia w tych filmikach ;p I tak nie bedziesz taki prO jak on ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 (edytowane) A co do heli to wczoraj niechcąco zamiast wcisnąc 2 to dałem F2 i mnie przełączyło na karabinek, ledwo co "uszedłem z zyciem" kiedy to po powrocie za stery ( F1 ) okazało się że zaczyna się odpalanie silnika ( tak jak na postoju ) :lol2: PS. Nie ma takiej opcji mam RADAR w tej padace :lol: Edytowane 17 Listopada 2011 przez Hans15336 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 @Blackwhite Zacytuje kogos (nie poznaje jeszcze po glosie) z TS "jak to nie wiesz kto to powerslave?!" :D @rafa Tez mialem wczoraj ten problem raz, ale mi zarowno klawa i myszka przestala dzialac musialem wlaczyc od nowa. Wczoraj fajnie mi sie gralo, TDM to to czego potrzebowalem by poznac gre, narazie nadal mam tylko podstawowe bronie i w bezposrednim starciu czesto przez to przegrywalem, ale udawalo mi sie wychodzic na plus tlukac was pistoletem :P denerwowaly mnie spawny prosto na lini ostrzalu ;) odkrylem tez ze mozna sie czolgac! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skus Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Przegrywasz bo jesteś noobem :) Prawie każda broń ma ten sam DPS, jedna strzela wolniej a mocniej druga szybciej i słabiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 skus taaa noobem, a kto campowal na Bazarze i czekal tylko na nas jak wejdziemy do srodka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Skus zawsze kampil, na uczelni jak gralismy w CS to mial takie miejscowki ze nawet lufa nie wystawala :D Przedwczoraj tez dzielnie bronil anteny, radiowiec j****y :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skus Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 To się nie nazywa kampienie tylko obrona strategicznie ważnych punktów operacyjnych. noby! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 No fajnie się wczoraj grało :lol: jak zwykle nie polatali sobie wczoraj jak ja byłem na serwerze :D Wczoraj trochę pograłem tą drezyną co sobie ją upodobałeś i muszę powiedzieć, o kurde jakie to jest skuteczne. Heli padają jak muchy a i czołg da się nieźle pojechać. Super zwrotność, działko praktycznie pod każdym kątem strzela, chyba mój kolejny ulubiony pojazd zaraz po heli. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 to o ktorej dzisiaj ;) ?? Dzisiaj juz pewnie bez "balotow" bedzie wiec moge cos solidnego zagrac bo wczoraj to mialem wiecej smiechu niz gry ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Tak ok 20.oo niech się wszyscy ogarną zjedzą obiadziki, wezmą prysznic, obejrzą klan z ukochaną itp. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...