Jump to content
yoshik

Battlefield 3 PurePC Serwer

Recommended Posts

Nie można zapomnieć o niewolnicy Isaurze :D

Panowie właśnie powstaje nowa pierwsza strona plus tak długo wyczekiwana ankieta, jak tylko ukończę ten nawał pracy to udostępnię wyniki.

Pierwsza strona została zaktualizowana, za pewne jeszcze coś się tam pojawi w późniejszym terminie.

Proszę każdego zainteresowanego o wypełnienie ankiety.

pzdr

Edited by yoshik

Nie steruje się całkiem ok po krótkim treningu. ;> Zresztą skus też dobrze sobie radzi także jak Mario już tak się uprze to oddam małego za kilka funtów, czy czym tam możesz zapłacić w tym swoim londonie. ;>

Ej a mi ile % odpalasz ;D?

Przypominam o ankiecie! Proszę każdego o wypełnienie. Klik.

Done

To pytanie o hasło w ankiecie to wydaje mi się nie potrzebne, bo akurat to można zmieniać w zależności od potrzeb. Jakby będziemy chcieli tylko sami sobie postrzelać to hasło włączycie a jak chcemy dopuścić innych to hasło do zdjęcia.

• Upvote 1

Ja wypełniłem wcześniej, jeszcze przed grą.

Na Sekwanie mi z deka nie poszło, ale miałem jakieś dziwne zwisy, lagi i nie zawsze reagowało na przyciski myszy..

Tak, tak ;p Tak sie zawsze tlumaczylo slabszy dzien w grze za czasow CoD'1, w BF3 to nie dziala ;D Nie te lata ;p wiesz swiatlowody, itp ;P

Ankieta poszła. Zaznaczyłem, że hasło i tylko dla dotujących, ale jeśli jest (będzie) możliwość rezerwacji slotów to myślę, że można bez hasła dla wszystkich. Ważne żeby dotujący mogli pograć kiedy chcą. Poza tym zgadzam się z Rafa "Jakby będziemy chcieli tylko sami sobie postrzelać to hasło włączycie a jak chcemy dopuścić innych to hasło do zdjęcia."

Wczoraj pograłem z wami pierwszy raz (mr_loczek) i zebrałem niezłe bęcki. Nauczyłem się, że jak drunk siedzi w czołgu to nie ma co się zbliżać na odległość strzału :P

Nabijamy cos dzisiaj w pozniejszych godzinach wieczornych/wczesnych nocnych? W koncu jutro sobota B-)

kucyk wista wio ja wol wpisdu ;)

Tak gramy zdecydowanie tak ;)

Ja bede gdzies kolo 21 ready ;) caly dzien lepilem zdjecia od 6:00 ide na miasto zeby mnie nie nazwali NO LIFE'em ;p

BTW kucyk ukradles mi sygnaturke! Agrh!!

Edited by ChS