Blackwhite Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 Nie ma sie co klocic, po calym konkursie gigabyte sie bedzie pewnie zmienialo ustawienia serwera. Jest ankieta i tam jest pytanie odnoscie czy chcmy HC czy nie.Niech kazdy zainteresowany sie wypowie i bedzie wiadomo, ja np nie chce trybu HC i jesli taki bedzie to ja sie wypisuje z serwera i nie bede wiecej placil, bo nie lbie HC i tyle.Ja nie jestem kozak to zajeb...e gra w BF3 i tyle, po co mam sie stresowac, wole nie grac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 Serio nie wiem o czym piszesz, ze niby na hardcore sie kampi i dba o k/d? Wiesz w ogole co zmienia tryb hardcore, bo chyba nie bardzo :> Pewnie to, że trzeba bardziej uważać i już się pół magazynka na klatę nie przyjmie. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 Na moj gust dobry gracz w HC bedzie mial jeszcze lepsze osiagi , slaby/przecietny gorsze . Jakies 5-6 dni po premierze BF3 probowalem grac na kilku serverach HC , moje osiagniecia drastycznie spadly :( tak gdzies o polowe wiec od tego czasu ich unikam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 Ja delikatnie mówiąc nie należę do hardcorowców, tzn. jakieś 5 lat temu grałem w FPP na wysokim poziomie. W ostatnich latach w ogóle nie grałem bo z czasem kiepsko a i komp nie "zdanżał". ;) Tak naprawdę dopiero po premierze BF3 pykam w FPP. ;) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 Mi tez latwo nie jest przejsc na normalny tryb ;] Jakos sie odzwyczailem od ladowania xxx kul w jednego kolesia. Pogralem troszke z Wami i ok. Mozna ponabijac pojazdy bo z daleka widac oznaczonego przeciwnika. Lecz sam nie czuje w tym radochy. Wole troszke bardziej realistyczna rozgrywke. Bez znacznikow nad glowa, celownikow przed nosem, czy mozliwoscia przyjecia na czaszke kuli 7,62mm 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 (edytowane) Mi tez latwo nie jest przejsc na normalny tryb ;] Jakos sie odzwyczailem od ladowania xxx kul w jednego kolesia. Pogralem troszke z Wami i ok. Mozna ponabijac pojazdy bo z daleka widac oznaczonego przeciwnika. Lecz sam nie czuje w tym radochy. Wole troszke bardziej realistyczna rozgrywke. Bez znacznikow nad glowa, celownikow przed nosem, czy mozliwoscia przyjecia na czaszke kuli 7,62mm +1 celowniki to w Call of Duty, a zaznaczanie na mapie to juz w ogole najbardziej debilne rozwiazanie jakie mozna bylo wymyslec :mur: Edytowane 21 Listopada 2011 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 (edytowane) Prponuje tak: Zrobic ankiete dla ludzi co zaplacili/beda placic za serwer i niech zdecyduja jaki ma byc serwer: HC czy zwykly.Z tego o mi wiadomo to wiekszosc chce zwykly, ale moge sie mylic. Edytowane 21 Listopada 2011 przez Blackwhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 A czy w HC nie można włączyć kilku przydanych elementów? Jakie są w ogóle możliwości konfiguracji w obu opcjach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Ogolnie jak patrze na opisy serwerow to wydaje mi sie ze mozna wiele rzeczy skonfigurowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 (edytowane) Proszę o zebranie się PPC na serwerze i TS między 18.00-18.30 (mowa o GIGABYTE CUP) Edytowane 1 Grudnia 2011 przez marcell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spajtakus Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Proszę o zebranie się PPC na serwerze i TS między 18.00-18.30 (mowa o GIGABYTE CUP) Witam, W jaki sposob mozna sie przylaczyc do temu'w w Gigabyte Cup? Czy sa jakies wymagania wzgledem kandydatow? Z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Po wczorajszej dotkliwej porażce i przemyśleniu paru spraw dot. gry w BF3 mam propozycję dla naszych forumowiczów. Zwracam się tutaj do uczestników GIGABYTE CUP jak i do reszty. Ponieważ mamy własny serwer, sporo chęci doszedłem do wniosku iż możemy stworzyć team PPC z prawdziwego zdarzenia, może to tylko moje marzenie, ale jednak stworzenie czegoś od podstaw może zaowocować w przyszłości. Bardzo proszę o propozycję dot. treningów ew. rozgrywek uczestnictwa w różnych puchar ESL itp. Na pewno jakaś cześć z was ma doświadczenie w różnych klanówkach drużynach. To czego potrzebujemy do chęci, jest nas sporo jeden ma gorsze umiejętności inne gorsze jednak to wczorajszy udział w meczu GIGABYTE pokazał jak ważna jest rozgrywka drużynowa, wzajemne uzupełnianie się na polu bitwy. Kto ma chęci to zapraszam do rozmowy na w/w temat. Dziękuje za wczorajszą grę całej ekipie i liczę na dalszą współpracę. Drunk liczę na Twoją pomoc w tej sprawie. Markov może stworzysz jakąś mini stronę ? Czekam na propozycję. Proszę wybaczyć chaos w tym poście, ale piszę go pracy a co minutę przechodzi obok mnie kierownik żeby sprawdzić co robię :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markof Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Mysle, ze lepiej skupic sie na casualowej grze i z biegiem czasu sie ogrywac, na ta chwile nie ma potencjalu, czasu, i nie specjalnie widac checi. Nie ma sensu robic teamu, strony, i startowac w esl, zeby byc kopanym, bo wczorajsza przygoda byla dotkliwa i otworzyla oczy, jezeli oni nas puntkowali na respie, a odpadli w nastepnej rundzie, to tylko pokazuje jaki jest poziom i jak nam daleko do niego. Lepiej zaczac od ogrania, poznania fizyki gry, setupow, i z biegiem czasu mozna cos myslec. Badzmy szczerzy, wczoraj niektorzy nie wiedzieli czym maja zamiar strzelac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Po bardzo małej ilości zgonów drużyny przeciwnej wnioskuje że było tam sporo medyków i drużyna się mocno starała żeby reanimować. Nie jestem na tyle czasowy i gram dość nieregularnie ale jak mam czas zawsze chętnie powalczę nawet jako kukła do treningu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Jetsem za , po to w sumie mamy ten serwer.A jak zauwazylem jest on zazwyczaj pusty, szkoda by tego zmarnowac.Ja sie pisze oczywiscie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Skoro server PPC calymi dniami pusty to niby kto mial nabrac wprawy w Team Playu ?? markof Dobrze napisal skupcie sie na casualowej grze , zacznijcie uzywac teamspeaka do gry a nie do pogawedek o [gluteus maximus] marynie podczas rozgrywki :) , trza ustalic kilka kilkanascie komend na teamspeaka i ich zaczac uzywac . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 (edytowane) Zeby dobrze sie prozumiewac trzeba przyjac jeden wspolny dla wszystkich jezyk ... musimy nauczyc sie jak nazywac dane miejsca, tak, zeby szybka i zwiezla wiadomoscia przekazac najwazniejsze informacje. Milo by bylo, jak bysmy mieli screena z kazdej mapy z widokiem z gory i tam mozna opisywac miejsca. Wtedy mozna usiasc w pare osob i opisac mapy dosc konkretnie .... po czesci sie zgodze z markofem ale casualowa gre to mozna zostawic pojedynczym jednostka, kazdy moze biegac po servie i cwiczyc skilla, ale mozemy np. usiasc na servie w 8 osob po rozdzielac sie z glowa a nie tak jak na cupie, kazdy ma swoje zadanie i tylko je wykonuje .... kazdy zajmuje pozycje i to bylo by warto zrobic bo mozna cwiczyc swoje pozycje na ogolnym servie a w jakiej kolwiek klanowce i jak i jakiejkowiek grze zespolowej chodzi o to, zeby wykonywac swoje poszczegolne zadania ;) To takie moje skromne zdanie ... Na poczatku mozemy grac sparingi i doskonalic strategie itp. a to, ze bedziemy przegrywac to nic strasznego, przeciez nie odrazu Rzym zbudowano. To moje zdanie co do tego wszystkiego ;) Dodam na koniec, ze nie uwazam, ze trzeba byc no-lifem zeby dobrze grac. Najwazniejsze jest to, ze jesli juz ktos chce brac w tym udzial niech w wiekszym stopniu sie temu odda, rozumiem, ze kazdy ma prace jakies codzienne czynnosci ale zawsze mozna sie jakos dogadac... a w tygodniu Ci co maja wiecej czasu niech zajma sie tym o czym pisal markof ;) Edytowane 2 Grudnia 2011 przez Buziak 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porutmen Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 Ktoś czasami jeszcze gra chłopaki na tym servie?? skrobnijcie o jakich porach siedzicie jesli tak ofc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 No właśnie zauważyłem ze na serwerze wieje, każdy gra gdzie indziej :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 No ja też ciągle zaglądam i nikogo nie ma albo każdy gra gdzie indziej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 Niech no ktos na koniec ustawi na stale Przeprawe przez Sekwane 1000 ticketow to beda ludzie grac a nie jak dotychczas mapa Caspian Border i pogawedki o [gluteus maximus] marynie na TeamSpeaku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 Yoshi będziesz wbij na TS - sprawa pilna ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 Może być Sekwana + Bazaar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 Może być Sekwana + Bazaar Dokladnie jak narazie te dwie mapy i nic wiecej , te bieganei z buta albo walka o to kto pierwszy dostanei pojazd mnie zniecheca dawac mapy urban albo server bedzie pusty jak dotychczas ,zreszta jego dni sa juz policzone :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2011 (edytowane) Małe zmiany, wbijajcie bo bez nas to na pewno się nie rozkręci. http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/servers/show/198852d5-d591-4555-ba9f-2a013dfcd213/PurePC-We-play-4Fun-Mix-Mode-1-player-Start/ Edytowane 7 Grudnia 2011 przez marcell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 mozna zmienic na mapy na te z Back to Karkand? wiem, ze nie wszyscy maja ten dodatek (jeszcze), ale mysle, ze to dobry sposob na rozreklamowanie serwa B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 O, są mapy z B2K. Super! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 (edytowane) Wrzuciłem dziś nowe mapy. W związku z tym jeśli origin dziś zadziała to zapraszam na serwer. Edytowane 13 Grudnia 2011 przez marcell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2011 mam zamiar dzisiaj popykac, chyba, ze Origin znowu padnie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Jak tam panowie, serwer jeszcze dziala, placimy czy olewamy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...