Skocz do zawartości
Elektron

Wyniki - zadowoleni?? :)

Czy zadowala Cie wynik testu??  

1. 1. Czy zadowala Cie wynik testu??

• Tak, jak najbardziej....
      9
    • zle nie jest ale moglobyc lepiej...
      12
    • Nie zadobrze.....
      0
    • Zjebal.em - PORAzKA!!
      3

Rekomendowane odpowiedzi

ja mam 71pkt :/ (human 37 ,mat 34) troche mało gdybym sie bardziej przylozyl to zadan z majcy mialbym ~75pkt ,ale zwazajac an to ze sie nic a nic nie uczylem to spoko. Ogólnie do jednej szkoly bede mial 118pkt a do drugiej (do niej chce isc) 114pkt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam 68 :oops: ale jestem dumny ze swojego wyniku! 41 z polaka, 37 z matmy. nic nie sciagnalem i taka jest moja wiedza! smiac mi sie chce z takich,ktorzy maja srednia 3,2-4,0 a maja po 85 pkt!pojdzie jeden z rugim do szkoly, zobacza jaki on GURU i zaczna go pytac o trojkaty egipskie-on oczywiscie 8O 8O 8O

srednia z ocen moja to cos miedzy 4,38-4,46 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam 68 :oops:  ale jestem dumny ze swojego wyniku! 41 z polaka, 37 z matmy. nic nie sciagnalem i taka jest moja wiedza!  smiac mi sie chce z takich,ktorzy maja srednia 3,2-4,0 a maja po 85 pkt!pojdzie jeden z rugim do szkoly, zobacza jaki on GURU i zaczna go pytac o trojkaty egipskie-on oczywiscie  8O  8O  8O

srednia z ocen moja to cos miedzy 4,38-4,46 :)

Brawo ale przydało by ci się nauczyć dodowania 41+37=78

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja egzaminy zdawalem rok temu (44 z mat 39 z hum [chyba ;) ]) ale to tylko tak na marginesie ;)

sedno sprawy to: rozwalila mnie jedna panna z mojej bylej klasy - srednia powyzej 5.0 a na egzaminie miala w sumie cos kolo 73 ptk {anti greetzz 4 that #^$% :twisted: } to chyba swiadczy o tym, ze na ten egzamin nie wystarczylo sie "wyqc" tylko trzeba bylo troche na nim pomyslec ;)

aha dodam tylko ze egzaminy pisalem samodzielnie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam 71pkt :/ (human 37 ,mat 34) troche mało gdybym sie bardziej przylozyl to zadan z majcy mialbym ~75pkt ,ale zwazajac an to ze sie nic a nic nie uczylem to spoko. Ogólnie do jednej szkoly bede mial 118pkt a do drugiej (do niej chce isc) 114pkt

hehe, ja tez 71 ( pol 42, mat 29 ) rowniez nic sie do tego nie uczylem, nie sciagalem, napisalem to co wiem, zadania z majcy tez zjebalem, moglem spokojnie miec 4-6 pkt wiecej z majcy :? srednia 4.76 pasek 8) Do ZSŁ LO mam okolo 136pkt, max 148 :) Moze sie dostane :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam 85 (hum:45 mat:40) nie jest zle, jest dobrze jestem zadowolony, ale powinienem miec ok 90. 

Do szkoly do ktorej chce isc naliczylem sobie 155 pkt, mam nadzieje ze sie dostane.

muahahaha jestem lepiej zbalansowany

hehe, no ja zawalilem matme, a wolalem matme. Zreszta juz psialem w innym topicu :P Zapomnialem o zadaniu za 3 pkt, kilka innych zrobilem bez zastanowienia. Ale mysle ze ze szkola problemu nie bedzie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam 68 :oops:  ale jestem dumny ze swojego wyniku! 41 z polaka, 37 z matmy. nic nie sciagnalem i taka jest moja wiedza!  ...

Brawo ale przydało by ci się nauczyć dodowania 41+37=78

hyhyh sie zle mi sie napisalo;) mialo byc 41+27=48 :P

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi