Mardok Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 Witam, Moja rodzinka w końcu postanowiła sobie zmienić TV na coś nowszego, z racji ograniczonego miejsca max. co wejdzie to 32" a przeznaczony budżet to około 2500zł natomiast preferowane miejsce zakupu to EURO ze względu na atrakcyjne raty. Jako iż TV to w ogóle nie moja działa postanowiłem zapytać was o radę w tym temacie, po szybkim przejrzeniu strony sklepu wstępny wybór padł na Sony KDL-32EX710 ale po przeczytani kilku negatywnych opinii na temat kątów widzenia zaczynam się zastanawiać. Podsumowując czy w tym pieniądzach i najlepiej w tym sklepie można wybrać coś lepszego ? Z góry dziękuję za odpowiedź ;) Sony KDL-32EX710 - Telewizor LED - CENA w RTV EURO AGD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 Ja bym obstawiał za Panasonic TX-L32DT30 albo DT35. Masz pełną możliwość kalibracji koloru i gammy, doskonałą matrycę IPS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2011 (edytowane) Ja bym obstawiał za Panasonic TX-L32DT30 albo DT35. Masz pełną możliwość kalibracji koloru i gammy, doskonałą matrycę IPS. Z wymienionych przez Ciebie modeli widzę tylko ten pierwszy, a dokładniej Panasonic TX-L32DT30E Panasonic TX-L32DT30E - Telewizor LED - CENA w RTV EURO AGD Czy różnica między 30 a 35 jest na tyle istotna aby szukać tego drugiego ? EDIT: Czy posiłkowanie się tym rankingiem uważacie za sensowne ? http://www.chip.pl/ranking/wyswietlanie-obrazu/telewizory-lcd-32-37-cali Edytowane 14 Listopada 2011 przez Mardok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bachcomp Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 A może coś z rodziny samsunga ? Ja mam b2430hd i jestem bardzo zadowolony mimo iż ma tylko 24 cale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2011 A może coś z rodziny samsunga ? Ja mam b2430hd i jestem bardzo zadowolony mimo iż ma tylko 24 cale. Dzięki za odpowiedź ale zakup został już dokonany w zeszły piątek, padło na 37" od Sony (mieści się z luzem dosłownie 2mm) w pracy jestem a dokładnego modelu nie pamiętam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...