OBcY Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 No i ponownie chcialem zaprezentowac nowa wersje mojej obudowy. 8) Prosze o komentarze i uwagi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 No więc tak: IMHO okno troche krzywo wyciete i zbyt blisko lewej krawedzi sie znajduje. Te pokretla na zaslepce troche za bardzo wystajace. Taka jest moja opinia, ale w koncu to twoja obudowa i najwazniejsze jest zeby ci sie podobala, i ze masz satysfakcje z wlasnorecznie wykonanego moda. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Skoro chcesz opinii: rheobus może być, okno jakoś kulawo wycięte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 No więc tak: IMHO okno troche krzywo wyciete i zbyt blisko lewej krawedzi sie znajduje. Te pokretla na zaslepce troche za bardzo wystajace. Taka jest moja opinia, ale w koncu to twoja obudowa i najwazniejsze jest zeby ci sie podobala, i ze masz satysfakcje z wlasnorecznie wykonanego moda. Pozdro. moze troche tak ale po co ma być widoczny koszyk na hdd... BTW modzik calkiem spoko :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Rheobus jakis taki deko niedopracowany. Wazne jest, ze tobie sie podoba! Pozatym buda calkowicie OK. Srebrne i wieksze galki w Rheo IMHO bylyby lepsiejsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 calkiem calkiem coolery mi sie podobaja, okno to moze nie bede komentowal bo inni to swietnie zrobili, kolorek tez gucio! ogolnie jestem na TAK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 OBcY powiedz co zmieniłeś od kiedy pokazywałeś odudowe ostatnim razem ? IMHO okno powinno być bardziej na środku boku i winno być łandniej wycięte Na pochwałe zasługują ładnie pomalowane napędy - bardzo mi się podobają Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zmiany: 1.rheobus 2.grill :-P 3.diody i napisik UV :-) Rheobus jakis taki deko niedopracowany. Wazne jest, ze tobie sie podoba! Pozatym buda calkowicie OK. Srebrne i wieksze galki w Rheo IMHO bylyby lepsiejsze Mysle identycznie, ale za nic nie moge dostac ladniejszch... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarmac_1 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Podoba mi sie podswietlenie. Jakie katody tam wladowales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Podoba mi sie podswietlenie. Jakie katody tam wladowales? 8O 8O 8O :D :D :D, to nie sa zadne katody, tylko diody i wiatraki :!: zobacz se dokladnie w mojej galeri w starych fotkach http://obcyrex.republika.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarmac_1 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Podoba mi sie podswietlenie. Jakie katody tam wladowales? 8O 8O 8O :D :D :D, to nie sa zadne katody, tylko diody i wiatraki :!: zobacz se dokladnie w mojej galeri w starych fotkach http://obcyrex.republika.pl Aha :) Fajnie to wyglada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 hmmmm..... no wiec obudowa jest OK :) :arrow: na pierwszym zdjeciu widac przeswity na gorze bocznej blachy - zakryj je jakos :arrow: od samego poczatku ubolewalem nad tym okienkiem (przy wczesniejszych Twoich pokazach budy), ze jest troszeczke krzywawo przyciete i zbytnio nachodzi na lewa strone - jeszcze mozesz zmienic ksztalt okienka - pomysl nad tym :arrow: nie znam sie na RHEO bo juz od dawna nie mam AC , ale jezeli sprawuje dobrze swoja funkcje , to jest OK , ale wymienilbym pokretla na troszke krotsze i o wiekszej srednicy - tak to OK spoko modzik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artie Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 ver 1.0 to pewnie bedzie wypas, bo juz 0.3 zla nie jest:) fajnie pomalowales napedy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 dla mnie za bardzo "naciapane" za duzo "swiatelek" podswietlen za kolorowo no i to okno (w szczegolnosci gora) troszku krzywiutko wyciete. Naped pomalowany bdb :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 jak dla mnie moze byc, ale mam 2 uwagi :wink: : - ten wiatrak zamiast na szybie moglby byc w ktoryms z dolnych rogow - i jeszcze jakbys CDromana przerobil tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolr Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 odnosnie malowania przednich "klapek" napedow cd/dvd/cd-rw a wlasciwie ich demontazu - macie jakies praktyczne porady w jaki sposob mozna to zrobic .. probowalem ostatnio ze swojego cd-rw teac'a wymontowac przod, po bokach i na dole mam male zatrzaski ktore mozna ladnie "wycisnac" ale zostaje gora, ktora za bardzo nie chce sie odczepic ... na hama go? .. z dvd asus'a mam wiekszy problem bo tam nie ma zadnych zatrzaskow i nie wiem czy trzeba rozkrecac naped? z gory dzieki za sugestie i porady .. ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 odnosnie malowania przednich "klapek" napedow cd/dvd/cd-rw a wlasciwie ich demontazu - macie jakies praktyczne porady w jaki sposob mozna to zrobic .. probowalem ostatnio ze swojego cd-rw teac'a wymontowac przod, po bokach i na dole mam male zatrzaski ktore mozna ladnie "wycisnac" ale zostaje gora, ktora za bardzo nie chce sie odczepic ... na hama go? .. z dvd asus'a mam wiekszy problem bo tam nie ma zadnych zatrzaskow i nie wiem czy trzeba rozkrecac naped? z gory dzieki za sugestie i porady .. ^^ zrob najpierw tak : wez podlacz CDroma pod zasilke i wysun klape , i dopiero wtedy dobieraj sie do przedniego panelu staraj sie podwazyc wszystkie na raz zatrzaski i uzyc troszke sily - nie do przesady ;) - nie musisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolr Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 odnosnie malowania przednich "klapek" napedow cd/dvd/cd-rw a wlasciwie ich demontazu - macie jakies praktyczne porady w jaki sposob mozna to zrobic .. probowalem ostatnio ze swojego cd-rw teac'a wymontowac przod, po bokach i na dole mam male zatrzaski ktore mozna ladnie "wycisnac" ale zostaje gora, ktora za bardzo nie chce sie odczepic ... na hama go? .. z dvd asus'a mam wiekszy problem bo tam nie ma zadnych zatrzaskow i nie wiem czy trzeba rozkrecac naped? z gory dzieki za sugestie i porady .. ^^ zrob najpierw tak : wez podlacz CDroma pod zasilke i wysun klape , i dopiero wtedy dobieraj sie do przedniego panelu staraj sie podwazyc wszystkie na raz zatrzaski i uzyc troszke sily - nie do przesady ;) - nie musisz THX .. a co jesli /jak pisalem/ nie ma w napedzie zadnych zatrzaskow - rozkrecac? ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...