mardag Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 Witam, Ostatnio trochę mi mulił komputer, więc postanowiłem przeinstalować Windowsa XP 32-bit na swoim komputerze. Podczas instalacji wystąpił jednak błąd - brak folderu i386/asms - i instalacja nie chciała iść do przodu. Próbowałem różnych wersji (Professional, Home), jak również wgrywania zarówno z pendrive'a, jak i z płyty. Niestety bezskutecznie, bo błąd powtarzał się cały czas. I teraz w sumie nie wiem co mam zrobić - poprzedni system już się usunął (niemożność odczytania tego folderu instalator zgłasza już PO formacie dysku C:\). Aha, coś takiego nie działo się oczywiście NIGDY wcześniej, stąd moje zdumienie. Co mogę teraz zrobić? Sytuacja jest trochę patowa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 Płyta instalacyjna oryginalna, nie uszkodzona? Folder i386 znajduje się właśnie na niej, instalator ma najwyraźniej problemy z jego odczytem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...