Ziółek Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 Od paru dni mam taki dziwny objaw że otwierając Mój komputer w widoku Kafelki (tylko w tym widoku) ikony maja wygląd jakby kartki z zawiniętym rogiem (poza dyskiem C który wygląda Ok)Smaczku dodaje fakt że gdy otwieram Explorator Windows następnie -> Komputer to w widoku Kafelki ikony dysków są Ok. W załączniku widac to dokładnie. U góry Explorator Windows u dołu Mój komputer. Wczesniej instalowałem ComboFixa ale odinstalowałem bo myślałem że to jego sprawka. Niestety nic nie pomogło. Dodam ze nie mogę odtworzyć rejestru czy przywrócić systemu. Prosiłbym o rozwiązanie z inna opcją. System to Vista 32bit Sp2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2011 Spróbuj przebudować cache ikon Windowsa za pomocą tego > Repair corrupt icon cache with Icon Cache Rebuilder for Windows | The Windows Club Btw po kiego grzyba 3 identyczne tematy, poza tym masz coś takiego jak przyklejony zbiorczy topik do dyskusji o Viście, tam powinieneś zadać pytanie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziółek Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2011 Spróbuj przebudować cache ikon Windowsa za pomocą tego > Repair corrupt icon cache with Icon Cache Rebuilder for Windows | The Windows Club YogiCK wielkie dzięki. Opisany w tamtym temacie programik załatwił sprawę w 100%. Btw po kiego grzyba 3 identyczne tematy, poza tym masz coś takiego jak przyklejony zbiorczy topik do dyskusji o Viście, tam powinieneś zadać pytanie. Sorki ale to przez zawiechę w Chromie. A modów proszę o przeniesienie tego postu do wspomnianego topiaka jeśli to możliwe. Choć problem może dotyczyć nie tylko Visty... chyba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...