jacubus Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Mam athlona 1800xp+ plyte Msi KT3V DDR 333 i chcialbym cos z nim zrobić. Wiem że można jakoś przez bios i przez cięcie mostków na procku ale nie mam pojęcie jak i gdzie??? Podkręciłem szyne ale przy 150 mi sie wiesza windows i nie wiem czy musze go naciąć i odblokować czy co?? Błagam o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daleth Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr SZUKAJ !! wszedzie o tym pelno, tyle razy temat paruszany, tu na tweaku to juz niemal o tym jest encyklo..... z reszta szkoda gadac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Jak i gdzie to sobie poczytaj a nie sie durnie pytasz!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutek Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 ZGdadzam sie z przedmowcami,jakby bylo smieszniej kilka postow nizej lukam i widze post o 1800XP(0309) i szlak mnie chce trafic. Pierwsze sie 3eba czytac nauczyc, a potem krecic kompa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Jeżeli masz Palomino: przeczytaj w dziale FAQ jak odblokować mnożnik. Jeżeli masz Thoroughbreda: przeczytaj w dziale FAQ jak odblokować wyższe mnożniki. Nie wiem, czy Twoja płyta ma dzielnik 1/5- jeżeli ma: podnieś napięcie i ustaw FSB na 166MHz (jeżeli oczywista przy tej częstotliwości włącza się 1/5). Jak że to Twój pierwszy raz nie będę pisał jak moi doświadczeni przedmówcy "SZUKAJ". Zasugeruję to jednak :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 może tak opcja szukaj, rozumiem że jestes nowy ale nam jest już powoli niedobrze od setnego czytania tego samego pytania i dawania tej samej odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 zdaje sie ze na tej samej stronie z postami jest temat "Jak podkrecic AXP 2000+" gdzie wykazalem sie cierpliwoscia by takeimu samemu poczatkujacemu leniowi to opisac krok po kroczku :evil: :evil: :evil: rozejrzyj sie najpierw a nei marnuj ludzkiego czasu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Ludzie,Slow down! Chłopak się jeszcze masakrycznie zniechęci i coś rzeczywiście skopie. Pierwszy post, może nawet nie wiedział, ze istnieje opcja SZUKAJ, a co dopiero o tym ,ze ten temat to pierwsze słowo do draki. Rada dla Ciebie kolego, poszukaj informacji o mnożniku PCI 1/5 i 1/6 na tej płycie i sposobów kręcenia Athlonów XP B0. A jak już będziesz kompletnie zdołowany to wtedy wal posta Z KONKRETNYM ZAPYTANIEM DO KONKRETNEGO SZCZEGÓŁOWEGO PROBLEMU. Amen. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...