Skocz do zawartości
metal

Chłodzenie cele1000 ... ???

Rekomendowane odpowiedzi

Czym chłodzić celerona 1000mhz :?: :?: :?:

chciałbym go podkręcić do 1000@1200 a jak się da to do 1000@1500 :twisted: :!: ale z tego co wiem to raczej niemożliwe :D heh

to jakie chłodzenie na celka :?: mam 70 zeta :lol: ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm jesli chcesz wyciagnac 1500 to bez wody sie nie obejdzie :) ( czyli z 250 zeta) a jak tak z 1300 to pewno Titan TTC-D5TB powinien sobie poradzic :) (okolo 30 zeta)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na upartego by wyciagnal... widzialem u kogos 1000@1540 czy jakos tak... tyle ze woda kroluje  :wink:  :lol:

heh Celerona Tualatin 1AGHz czyli w 0.13um a Coppermine jest 0.18um i troszke gorzej sie kreci widzialem że chodzi u na 1135MHz ale 1540 to jest dla Celka T 1AGHz w 0.13um

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czym chłodzić celerona 1000mhz  :?:  :?:  :?:

chciałbym go podkręcić

Tutaj znajdziesz przyklady podkrecen oraz opis czym zostal zchlodzonyhttp://overclockers.cssftware.com/cpudb/index.cfm

...dzięki :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... podkręciłem tego cele1000mhz na 1000@1100 mhz na tym coolerze co mam [jakiś shit z taiwanu :D heh] i temp. cele1000@1100 jest prawie taka sama jak cele1000 :D [jakieś 5oC różnicy] ...

a gdzie można kupić tego Titan TTC-D5TB :?: :?: :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... podkręciłem tego cele1000mhz na 1000@1100 mhz na tym coolerze co mam [jakiś shit z taiwanu :D heh] i temp. cele1000@1100 jest prawie taka sama jak cele1000 :D  [jakieś 5oC różnicy] ... 

a gdzie można kupić tego Titan TTC-D5TB :?:  :?:  :?:

u mnie :) TTC-D5TB(4/TC) z czujnikiem term. regulujacym obroty, cały srebrny(wentyl tez) za 34 zl ... spiesz sie w sobote jade na gielde go opchnac :)

PS. stare modele bez czujnika i czarne kupisz za ok 30 zl ... zalezy gdzie

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...gdzie moge kupić tego Titan TTC-D5TB :D :?: :?: :?:

sypnijcie jakimś linkiem do strony gdzie można kupić tego coolera :D

...erio sorry ale chce nowego :D albo zrobimy tak ti mi dasz tego coolera i nie będziesz mi musiał flashki kupować :?: co :?: :D hehe żartowałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...gdzie moge kupić tego Titan TTC-D5TB  :D  :?:  :?:  :?: 

...erio sorry ale chce nowego :D  albo zrobimy tak ti mi dasz tego coolera i nie będziesz mi musiał flashki kupować :?: co :?:  :D hehe żartowałem.

Czemu nie chcesz?

A tak poza tym to tego titana ttc-d5tb to kupisz prawie w każdym komputerowym.Cena tak koło 35 pln.POzbnasz go napewno:Jest wielki aluminiowy z wiatrakiem 80x80 i dają do niego pastę na srebrze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...erio sorry ale chce nowego :D  albo zrobimy tak ti mi dasz tego coolera i nie będziesz mi musiał flashki kupować :?: co :?:  :D hehe żartowałem.

ten jest nowy ... jeszcze nie zakladany na procesor ( co zreszta widac po spodzie radiatora) szczegóły na GG 1509112

a jak wolisz ze sklepu a nie od forumowicza to powiedz :((((((

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu nie chcesz?

A tak poza tym to tego titana ttc-d5tb to kupisz prawie w każdym komputerowym.Cena tak koło 35 pln.POzbnasz go napewno:Jest wielki aluminiowy z wiatrakiem 80x80 i dają do niego pastę na srebrze...

Wszystko prawda ale mowicie o starej wersji z zaczepem na 2 ząbki i bez czujnika temperatury ... nowy model zaczep na 6 zabków i czujnik i cały stebrny 49 zl nigdzie poza MINTem go nie widzialem . sam go kupilem dla tego zaczepu a teraz chce sprzedac radiator z wentylem z czujnikiem ale z zaczepem od starego modelu nówka ale zmodyfikowany ... zaczep ok... ale ja chcialem lepszy :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sorry erio ale znalazłem sklep w gliwicach [blisko mnie] więc dzięki ale nie kupuje od ciebie :D a w tym sklepie internetowym to ten cooler kosztuje 27 zeta ale pisze w regulaminie że dolicza się 40 zeta więc niech się pier$%olą :twisted: hehehe... w sobote jade do gliwic po coolera i w poniedziałek napisze jak się kręci celeron :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...