metal Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Czym chłodzić celerona 1000mhz :?: :?: :?: chciałbym go podkręcić do 1000@1200 a jak się da to do 1000@1500 :twisted: :!: ale z tego co wiem to raczej niemożliwe :D heh to jakie chłodzenie na celka :?: mam 70 zeta :lol: ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 hmmm jesli chcesz wyciagnac 1500 to bez wody sie nie obejdzie :) ( czyli z 250 zeta) a jak tak z 1300 to pewno Titan TTC-D5TB powinien sobie poradzic :) (okolo 30 zeta) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Celerona C nie podkrecisz na 1500. A chlodzisz go zaleznie od tego ile masz kasy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 na upartego by wyciagnal... widzialem u kogos 1000@1540 czy jakos tak... tyle ze woda kroluje :wink: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 na upartego by wyciagnal... widzialem u kogos 1000@1540 czy jakos tak... tyle ze woda kroluje :wink: :lol: Chlopie to jest coppermine! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Czym chłodzić celerona 1000mhz :?: :?: :?: chciałbym go podkręcić Tutaj znajdziesz przyklady podkrecen oraz opis czym zostal zchlodzony http://overclockers.cssftware.com/cpudb/index.cfm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 na upartego by wyciagnal... widzialem u kogos 1000@1540 czy jakos tak... tyle ze woda kroluje :wink: :lol: heh Celerona Tualatin 1AGHz czyli w 0.13um a Coppermine jest 0.18um i troszke gorzej sie kreci widzialem że chodzi u na 1135MHz ale 1540 to jest dla Celka T 1AGHz w 0.13um Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Czym chłodzić celerona 1000mhz :?: :?: :?: chciałbym go podkręcić Tutaj znajdziesz przyklady podkrecen oraz opis czym zostal zchlodzonyhttp://overclockers.cssftware.com/cpudb/index.cfm ...dzięki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 moj celek bedzie na 2 miejscu w oc 800 heh nie wiem jak ktos wyciagna 1500 :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 ... podkręciłem tego cele1000mhz na 1000@1100 mhz na tym coolerze co mam [jakiś shit z taiwanu :D heh] i temp. cele1000@1100 jest prawie taka sama jak cele1000 :D [jakieś 5oC różnicy] ... a gdzie można kupić tego Titan TTC-D5TB :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 u kumpla ten celek na boxowym kulerze ( bez zadnej pasty) lata na 1330 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 ... podkręciłem tego cele1000mhz na 1000@1100 mhz na tym coolerze co mam [jakiś shit z taiwanu :D heh] i temp. cele1000@1100 jest prawie taka sama jak cele1000 :D [jakieś 5oC różnicy] ... a gdzie można kupić tego Titan TTC-D5TB :?: :?: :?: u mnie :) TTC-D5TB(4/TC) z czujnikiem term. regulujacym obroty, cały srebrny(wentyl tez) za 34 zl ... spiesz sie w sobote jade na gielde go opchnac :) PS. stare modele bez czujnika i czarne kupisz za ok 30 zl ... zalezy gdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 zwracam wszystkim chonor :) ja myslalem o Tulatinie a nie o Coppermine :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 ...gdzie moge kupić tego Titan TTC-D5TB :D :?: :?: :?: sypnijcie jakimś linkiem do strony gdzie można kupić tego coolera :D ...erio sorry ale chce nowego :D albo zrobimy tak ti mi dasz tego coolera i nie będziesz mi musiał flashki kupować :?: co :?: :D hehe żartowałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 ...gdzie moge kupić tego Titan TTC-D5TB :D :?: :?: :?: sypnijcie jakimś linkiem do strony gdzie można kupić tego coolera :D ...erio sorry ale chce nowego :D albo zrobimy tak ti mi dasz tego coolera i nie będziesz mi musiał flashki kupować :?: co :?: :D hehe żartowałem. Czemu nie chcesz? A tak poza tym to tego titana ttc-d5tb to kupisz prawie w każdym komputerowym.Cena tak koło 35 pln.POzbnasz go napewno:Jest wielki aluminiowy z wiatrakiem 80x80 i dają do niego pastę na srebrze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Azot króluje!!! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 hahaha mam nowy loginos!!! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 ...gdzie moge kupić tego Titan TTC-D5TB :D :?: :?: :?: sypnijcie jakimś linkiem do strony gdzie można kupić tego coolera :D ...erio sorry ale chce nowego :D albo zrobimy tak ti mi dasz tego coolera i nie będziesz mi musiał flashki kupować :?: co :?: :D hehe żartowałem. ten jest nowy ... jeszcze nie zakladany na procesor ( co zreszta widac po spodzie radiatora) szczegóły na GG 1509112 a jak wolisz ze sklepu a nie od forumowicza to powiedz :(((((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 ...gdzie moge kupić tego Titan TTC-D5TB :D :?: :?: :?: sypnijcie jakimś linkiem do strony gdzie można kupić tego coolera :D ...erio sorry ale chce nowego :D albo zrobimy tak ti mi dasz tego coolera i nie będziesz mi musiał flashki kupować :?: co :?: :D hehe żartowałem. Czemu nie chcesz? A tak poza tym to tego titana ttc-d5tb to kupisz prawie w każdym komputerowym.Cena tak koło 35 pln.POzbnasz go napewno:Jest wielki aluminiowy z wiatrakiem 80x80 i dają do niego pastę na srebrze... Wszystko prawda ale mowicie o starej wersji z zaczepem na 2 ząbki i bez czujnika temperatury ... nowy model zaczep na 6 zabków i czujnik i cały stebrny 49 zl nigdzie poza MINTem go nie widzialem . sam go kupilem dla tego zaczepu a teraz chce sprzedac radiator z wentylem z czujnikiem ale z zaczepem od starego modelu nówka ale zmodyfikowany ... zaczep ok... ale ja chcialem lepszy :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 ... znalazłem sklep w którym można kupic tego coolera www.mojepc.pl :D no to już mam coolera :D heh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 ... kosztuje 27.45 zeta :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 ... kosztuje 27.45 zeta :D gratuluje zakupu ... mogles miec nowszy moge ale kij ci w krzyż ;))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 :D hehehe... erio jeszcze nie kupiłem tego coolera :D a jak byś by mi go sprzedał :?: tego twoejgo titana :?: ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 34 zl za titana 4/TC ... jeszcze dziewica Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 sorry erio ale znalazłem sklep w gliwicach [blisko mnie] więc dzięki ale nie kupuje od ciebie :D a w tym sklepie internetowym to ten cooler kosztuje 27 zeta ale pisze w regulaminie że dolicza się 40 zeta więc niech się pier$%olą :twisted: hehehe... w sobote jade do gliwic po coolera i w poniedziałek napisze jak się kręci celeron :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...