Serekzolty Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 Czy są takie ? Chodzi o to aby były na tylko jedno urządzenie.Te normalne są na dwa ( mają 2 wtyczki ).Google milczy na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 (edytowane) Po ucięciu "dalszego" wtyku powinno dalej działać. Możesz sprawdzić na jakimś starym kablu 40PIN i potem zabawić się z porządną "80". Pozdrawiam edit://Dalej "projekt Pentium 3"?;) Edytowane 15 Listopada 2011 przez DeathTomahawk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serekzolty Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 Tak, dokładnie P III :P nie mogę sobie go odpuścić,jakoś mam sentyment :) Dzięki i spróbuje z tym ucięciem:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek88 Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 witaj ja ucinalem i dziala w 100% pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...