Skocz do zawartości
Chuchu

GEFORCE GT220 pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam kupilem na allegro karte graficzna niby 1GB ale chcialbym wiedziec ile ma bitow i czy ogolnie jest dobra. Poniewaz czytalem o karcie tej nazwy to niewiem czemu wszystkie wygladaja inaczej niz moje. GeForce GT 220 DDR2 1Gb HDMI PCI-e (1919285456) - Aukcje internetowe Allegro o to link tej karty ktora kupilem moze ktos cos o niej napisac? pomocy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bardzo kumam po co Ci ta ilość bitów.. jeśli chodzi Ci o interfejs pamięci to jest on 128bitowy ale tej karcie nic nie pomoże.. już samo ddr2 masakra..

Tu masz link do opisu tej karty KLIK!

Jeśli kupiłeś tą kartę z myślą o grach to niestety nie był to dobry pomysł, poczytaj sobie

KLIK! (już nie wspomnę o tym że tam są wersje DDR3)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiele lepsza , pamięć DDR3 nie wiele daje , samo GPU jest żałośnie słabe .

Gry które wymieniłeś ruszą albo na low z możliwymi przycięcami albo wcale - sporo zależy od reszty elementów kompa - jaki masz procek , ile pamięci ram .

Jak chcesz mieć sensowną kartę do gier to uzbieraj ~ 200 zł i kup HD4850 , ew. tańsze i słabsze 9600GSO 384MB/768MB .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sory ze tak zasmiecam temat ale chcialbym sie dowiedziec czy ta jest lepsza od mojej kupionej.

NVIDIA GeForce GTS 450

poniewaz kumpel ma taka i wszystkie gierki mu mykaja bezproblemowo.

A co do mojego sprzetu ogolnie to 4GB Ram i procek Pentium 4 2,82Ghz (wiem ze slaby jak na owe czasy).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ponownie :) przyszla mi dzis ta karta i mam dwa pytania :)

1. w poprzedniej karcie 256 mialem tak ze jak lecial teledysk na youtube i na jechalem na pasek startu na mozille to pokazywalo sie to okienko male (na Windowsie 7 ) i lecial normalnie teledysk a na tej karcie w tym momencie ktorym wylacze na tym pokazuje tak jakby obrazek a teledysk nie leci.

2. Po zainstalowaniu sterownikow z linku podanym wyzej non stop po jakims czasie mniej wiecej kolo minuty slychac dzwiek jakbym odpinal i podpinal pendrive do USB.

wytlumaczy ktos o co kaman? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi