Chuchu Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 Witam kupilem na allegro karte graficzna niby 1GB ale chcialbym wiedziec ile ma bitow i czy ogolnie jest dobra. Poniewaz czytalem o karcie tej nazwy to niewiem czemu wszystkie wygladaja inaczej niz moje. GeForce GT 220 DDR2 1Gb HDMI PCI-e (1919285456) - Aukcje internetowe Allegro o to link tej karty ktora kupilem moze ktos cos o niej napisac? pomocy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 Dobra do czego? Do wyświetlania obrazu jest super, do grania beznadziejna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchu Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 A ilo bitowa jest mozesz podac? Takie gry jak GTA IV uciagnie? Batllefielda III? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xbora Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 Nie bardzo kumam po co Ci ta ilość bitów.. jeśli chodzi Ci o interfejs pamięci to jest on 128bitowy ale tej karcie nic nie pomoże.. już samo ddr2 masakra.. Tu masz link do opisu tej karty KLIK! Jeśli kupiłeś tą kartę z myślą o grach to niestety nie był to dobry pomysł, poczytaj sobie KLIK! (już nie wspomnę o tym że tam są wersje DDR3) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchu Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 A TE GRY KTORE WYMIENILEM JAKO TAKO BEDA DZIALAC? XBORA dzieki za te linki pomogly bardzo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xbora Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 Włączyć gry włączysz ale nie spodziewaj się cudów.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchu Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 gainward GeForce GT220 512MB DDR3 (1917830048) - Aukcje internetowe Allegro ta lepsza od mojej? To znaczy ze sie wlaczy ale nie da sie w nie zagrac jako tako? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Nie wiele lepsza , pamięć DDR3 nie wiele daje , samo GPU jest żałośnie słabe . Gry które wymieniłeś ruszą albo na low z możliwymi przycięcami albo wcale - sporo zależy od reszty elementów kompa - jaki masz procek , ile pamięci ram . Jak chcesz mieć sensowną kartę do gier to uzbieraj ~ 200 zł i kup HD4850 , ew. tańsze i słabsze 9600GSO 384MB/768MB . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 GeForce GT330 2GB PCI-E (1926397665) - Aukcje internetowe Allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchu Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Sory ze tak zasmiecam temat ale chcialbym sie dowiedziec czy ta jest lepsza od mojej kupionej. NVIDIA GeForce GTS 450 poniewaz kumpel ma taka i wszystkie gierki mu mykaja bezproblemowo. A co do mojego sprzetu ogolnie to 4GB Ram i procek Pentium 4 2,82Ghz (wiem ze slaby jak na owe czasy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 P4 2,8 Ghz . Max. co bym brał do tego procka to 9600GSO 384MB/768MB / 9600Gt lub HD4670 np. ten Palit 9600GSO 768MB za 150 zł A GT330 a właściwie GT230 to nic innego jak 9600GSO w niższym procesie technologicznym . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 GTS450 ma 192 procesory strumieniowe, GT220 ma 48. Sam sobie odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchu Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Procesor mysle zmienic niedlugo. :) ale nikt nie odpowiedzial czy karta mojego kumpla jest lepsza czy nie duzo lepsza badz nie ma roznicy pomiedzy nimi? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Jest szybka jak Twoje cztery :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchu Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Aha ok nie widzialem tej odpowiedzi :) Jakbys Cie mogli dac link do sterownikow do tej karty. Bo ja jak szukam to wszedzie jest do GT220 tej 512MB na DDR3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Let me google that for you Stery będą bez problemu pasować . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchu Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Dzieki pomogliscie mi w 100% :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchu Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 Witam ponownie :) przyszla mi dzis ta karta i mam dwa pytania :) 1. w poprzedniej karcie 256 mialem tak ze jak lecial teledysk na youtube i na jechalem na pasek startu na mozille to pokazywalo sie to okienko male (na Windowsie 7 ) i lecial normalnie teledysk a na tej karcie w tym momencie ktorym wylacze na tym pokazuje tak jakby obrazek a teledysk nie leci. 2. Po zainstalowaniu sterownikow z linku podanym wyzej non stop po jakims czasie mniej wiecej kolo minuty slychac dzwiek jakbym odpinal i podpinal pendrive do USB. wytlumaczy ktos o co kaman? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...