Emissary Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Witam wszystkich. Może na początek dlaczego szukam czegoś nietypowego? Wydaje mi sie dlatego że musze kupić małego 18-19 calowego notebooka ;). Dobra teraz na poważnie potrzebuje notebooka w tym przedziale cenowym. Nie kupuje go sobie, problem jest również w tym że nigdy sie za urządzeniami w tej cenie nie rozglądałem, korzystać też nie było mi dane. Jeżeli chodzi o konfiguracje to wiadomo w tej półce cenowej wielkich różnic nie ma, zależy mi(właściwie to nie mi) przede wszystkim na gabarytach i estetyce. Mimo takich rozmiarów matrycy chce żeby był stosunkowo mały czyli bez jakiś szerokich ramek wokół matrycy(przykład Qosmio G40), jakiś potężnych plastików itd. Ważne też żeby był w miarę lekki i bezawaryjny (najlepiej jakiś sprawdzony model). Jeżeli chodzi o takie rzeczy jak blu-ray to nie jest on konieczny jeżeli miało by to sie odbić kosztem tych wymagań jakie wymieniłem. Z góry dzieki za wszelką pomoc i propozycje/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...