waldemas 2 Report post Posted November 16, 2011 Panowie spaliła mi się płyta asusa m2n sli , poszedłem kupiłem drugą polecili mi w sklepie m4a78 , w sumie mi nie zależało byle działała .Zaniosłem , wsadziłem do skrzyni i tu zonk ,keyboard/mouse combo port. tylko jedne gniazdo . Czyli bez przejściówki nici .? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pietia(lania) 30 Report post Posted November 19, 2011 (edited) ADAPTER USB 2XPS2 • ProLine.pl Najlepszy Internetowy Sklep Komputerowy Wrocław ADAPTER PRZEJSCIOWKA USB NA PS/2 2 PORTY FV (1931489532) - Aukcje internetowe Allegro HUB 4 PORT USB 2.0/ 2x PS2/ AUDIO / MIC-IN/ KR. (1897236457) - Aukcje internetowe Allegro http://allegro.pl/lb2-rozdzielnik-ps2-2xps2-wtyk-2xgniazdo-f-vat-i1928916934.html albo wymienic myszke lub klawe Edited November 19, 2011 by Pietia(lania) Quote Share this post Link to post Share on other sites
waldemas 2 Report post Posted November 20, 2011 Kupiłem przejściówkę na usb .Tylko pytanie czemu tworzą płyty z jednym ps2. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Energman 1 Report post Posted November 20, 2011 Tylko pytanie czemu tworzą płyty z jednym ps2. bo standard powoli wychodzi z użycia. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bachcomp 0 Report post Posted November 22, 2011 A nie lepiej podpiąć urządzenia do USB ? Port ps2 powoli wychodzi z użycia i niedługo w ogóle przestanie być montowany według mnie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
waldemas 2 Report post Posted November 24, 2011 A nie lepiej podpiąć urządzenia do USB ? Port ps2 powoli wychodzi z użycia i niedługo w ogóle przestanie być montowany według mnie. Mam dobrą mysz z dodatkowymi przyciskami (przyzwyczajenie )a klawiatura ma już prawie 12 lat (sentyment) od pierwszego kompa ,stary dobry samsung. Quote Share this post Link to post Share on other sites