Macho Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Niezla obudowa....heeh czego to nie wymysla :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 NO jafowa fajowa, z tym że mogłeś to do Modyfikacji dać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 No wlasnie nie wiedzialem gdzie no ale w sumie ja tego nie zrobilem tylko znalazłem wiec dalem na osla;) Ps.ciekawe ile ma do 100 i jaka predkosci max.... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 hehe, widac ze ktos mial zbyt duzo czasu i bujna wyobraznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Czy to nie VIA EPIA? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Czy to nie VIA EPIA?] Chyba tak, zauważ, że na procku nie ma wentyla, tylko sam radiator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Albo mi sie wydaje, albo w tym tygodniu byly juz 2 tematy o tym samochodziku. Glowa mnie boli wiec nie denerwowac sie jesli sie myle :wink: Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 niema co ludzie to wszystko zrobia BTW ja chce taka ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 jak dlamnie to reklama Coca-coli :lol: Ale samochodzik spox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 A sa tam kosci pamieci w srodku? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=339...=asc&highlight= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Czy to nie VIA EPIA?z tylu jest pudelko od VIA EPIA 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...