DANA Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Nigdy nie czytam regulaminów, ale wasze konkursy zmuszają mnie do zmiany przyzwyczajeń;) Zacytuję fragment regulaminu konkursowego: 1. Konkurs trwa od 2 listopada 2011 do 13 listopada 2011 roku włącznie. 6. Wyniki konkursu zostaną ogłoszone w ciągu 72 godzin od daty jego zakończenia. 8. Zwycięzca, ma obowiązek w ciągu 7 dni przesłać na wskazany przez organizatora adres e-mail niezbędne dane do realizacji wysyłki nagród. W przypadku nie wywiązania się z tego obowiązku, w ciągu 7 dni organizator zastrzega sobie prawo do wykluczenia tej nagrody z obrotu bez ponownego jej przekazania innemu uczestnikowi. Jest 17 listopada 2011 czyli minęły 72h, a gdzie te wyniki można sprawdzić? Akurat tego w regulaminie nie napisano... Martwię się trochę o zwycięzcę, któremu już tylko 6 dni zostało z tych 7 jakie przysługują wg. regulaminu... 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forefox Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Oj tam oj tam. Trzeba sobie odsłon nabić, niech lud sprawdza czy są już wyniki, a statystyki lecą w górę. Przecież oni z prawie każdym konkursem tak robią. Dżizus, ale się kocioł zrobił - a wyniki już niebawem...Komuś tu chyba wolniej czas płynie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Cytuje co napisałem na portalu w komentarzach: Panowie i Panie spokojnie, była mała obsuwa związana z wyborem przez centrale sponsora a jak wiadomo, jak ktoś żyje po drugiej stronie globu to ciężko go przypilnować. Wyniki już mam na biurku, do wieczora powinny być zamieszczone oficjalnie na stronie głównej.@forefox Trzeba sobie odsłon nabić, niech lud sprawdza czy są już wyniki, a statystyki lecą w górę. Przecież oni z prawie każdym konkursem tak robią.Chcesz mnie obrazić czy szukasz poklasku? Niestety jest to bardziej złożone niż myślisz i na przyszłość zastanów się nad swoimi słowami rzucanymi w eter. Update - 20:20 Wyniki konkursu: http://www.purepc.pl/o_serwisie/wyniki_konkursu_gigabyte_i_nvidia_wygraj_gtx_560_soc 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KnoogeR Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 @romek Po wejściu w odnośnik dostaje "Brak uprawnień do przeglądania tej strony." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Tia.. Machnąłem się przy zaznaczaniu odpowiedzi w czwartym pytaniu :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Hmm, wyniki są dostępne aktualnie jako pierwszy news ;) Jeszcze raz link: www.purepc.pl/o_serwisie/wyniki_konkursu_gigabyte_i_nvidia_wygraj_gtx_560_soc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...