yogi186 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Elo Możecie jednoznacznie stwierdzić czy taka stara karta jak Riva TNT2 Pro ( chyba chodzi juz w AGPx4 ) bedzie współpracować z EPOXikiem ?? A właściwie na której kolwiek płytce obsługującej AGpx8 ?? :). NIby powinna ale kumpel mnie potnie jak mu kupie płyte na której nie bedzie ta RIVA chodzić :) (bo musi pracować na tym kompie) .. grafe kupimy za jakiś czas :]. Z góry dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Te agpx8 jest kompatybilne w dół wiec nie ma problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Tak tez sobie myślałem ... ale kurna ostatnio wole sie wszystkiego upewniać ... bo nielubie mieć niejasnych sytuacji :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 riva tnt2 pro jest na tyle nowa ze bedzie chodzic na agp4x niby wszystkie tnt2 powinny ,ale ludzie mieli jakiec klopoty z M64 w kazdym razie PRO bedzie biegala ,bo to byl ostatni wypust rivek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Te agpx8 jest kompatybilne w dół wiec nie ma problemu. nie jest w pełni. jest kompatybilne z 8x i 4x. w każdej instrukcji jest napisane że x8 i x4 mają 1.5 V a x2 ma 3.3V, można łatwo spalić pytę. poza tym nie wejdzie, intel i740 nie pasuje do slotu x8 na L7S7A2. a TNT2 jest w x4 więc spoko. M64 też jest x4 ale to takie badziewie że szkoda pchać na nową płytę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gagal Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Ja mam tnt 2 pro i z epoxem moim dziala bez problemu i tak samo bylo z asusem a7n8x .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Te agpx8 jest kompatybilne w dół wiec nie ma problemu. nie jest w pełni. jest kompatybilne z 8x i 4x. w każdej instrukcji jest napisane że x8 i x4 mają 1.5 V a x2 ma 3.3V, można łatwo spalić pytę. poza tym nie wejdzie, intel i740 nie pasuje do slotu x8 na L7S7A2. a TNT2 jest w x4 więc spoko. M64 też jest x4 ale to takie badziewie że szkoda pchać na nową płytę. No tak masz racej, z tymze moja wypowiedz dotyczyla dokładnie tej karty o ktorą była mowa. Zle to ujołem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...