Skocz do zawartości
yogi186

EPOX 8RDA oraz TNT 2 ???

Rekomendowane odpowiedzi

Elo

Możecie jednoznacznie stwierdzić czy taka stara karta jak Riva TNT2 Pro ( chyba chodzi juz w AGPx4 ) bedzie współpracować z EPOXikiem ?? A właściwie na której kolwiek płytce obsługującej AGpx8 ?? :). NIby powinna ale kumpel mnie potnie jak mu kupie płyte na której nie bedzie ta RIVA chodzić :) (bo musi pracować na tym kompie) .. grafe kupimy za jakiś czas :].

Z góry dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te agpx8 jest kompatybilne w dół wiec nie ma problemu.

nie jest w pełni. jest kompatybilne z 8x i 4x. w każdej instrukcji jest napisane że x8 i x4 mają 1.5 V a x2 ma 3.3V, można łatwo spalić pytę. poza tym nie wejdzie, intel i740 nie pasuje do slotu x8 na L7S7A2.

a TNT2 jest w x4 więc spoko. M64 też jest x4 ale to takie badziewie że szkoda pchać na nową płytę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te agpx8 jest kompatybilne w dół wiec nie ma problemu.

nie jest w pełni. jest kompatybilne z 8x i 4x. w każdej instrukcji jest napisane że x8 i x4 mają 1.5 V a x2 ma 3.3V, można łatwo spalić pytę. poza tym nie wejdzie, intel i740 nie pasuje do slotu x8 na L7S7A2.

a TNT2 jest w x4 więc spoko. M64 też jest x4 ale to takie badziewie że szkoda pchać na nową płytę.

No tak masz racej, z tymze moja wypowiedz dotyczyla dokładnie tej karty o ktorą była mowa. Zle to ujołem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...