bpop Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Witam! Mam taki oto problem. Chciałem zaktualizować sterownik do karty graficznej. Wybrałem na stronie producenta sterowniki do serii HD3600, po zainstalowaniu karta graficzna wyświetlana jest jako HD 2600 XT AGP. Oprócz tego w momencie kiedy wejdę we właściwości ekranu mam dwie możliwości do wybrania w zakładce ustawienia. "Ekran" i po rozwinięciu dwa razy: "Monitor plug and play na visiontek HD 2600 XT AGP" co mogę zrobić? nie mam już oryginalnej płyty ze sterownikami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 Pewnie karta jest poprawnie wykrywana, błędne było przekonanie co do tego, że jest to HD3650. Sprawdź jeszcze w programie gpu-z jak karta jest wykrywana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 Mam tak samo, tyle, że z Radeonem HD4850. Nie, żeby mi to jakkolwiek wadziło, nie wpływa na wydajność ani nie powoduje problemów. Warto dodać, że w komputerze przez chwilę znalazł się HD2600XT. Nuż nie uporałem się z niedobitkami jego sterowników. Ot, taka ciekawostka przyrodnicza :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...