Nechoya Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2011 Witam, Jestem prawie szczęśliwym posiadaczem płyty głównej Gigabyte'a. Dlaczego prawie? Ano firma ta bezczelnie wrzuciła swoje logo do ekranu ładowania systemu, do ekranu logowania i wyłączania, jako tapetę i ikonki użytkowników. Z tapetą i ikonkami użytkowników już sobie poradziłem, logo przy ładowaniu systemu w sumie nie jest aż tak denerwujące, ale pozostaje ekran logowania i wylogowania/wyłączenia komputera. Jest o tyle denerwujący, że jest brzydki oraz na jego tle nie widać napisów. Chciałem go zmienić za pomocą programu Sunrise Seven, jednak program ten mimo odhaczenia odpowiedniej opcji i wybrania ekranu logowania nie zmienił tego-nadal płyta główna "raczy" mnie swoim logiem. Jak to zmienić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2011 A to jaki masz system operacyjny to mamy sobie wywróżyć z fusów, bądź odczytać ze szklanej kuli??? Dobrze że przynajmniej podałeś nazwę programu którego używałeś... Trzymaj powinno pomóc: http://www.youtube.com/watch?v=UNiyC4YfsKs Następny raz używaj googla :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nechoya Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2011 Windows 7 Ultimate x64. Sorry ;p Używałem googla, google podpowiedział właśnie Sunrise Seven(zresztą, nazwa programu już mówi, jaki system). Rozwiązanie z filmu działa-dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...