juniper Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2011 (edytowane) Witam, Od jakiegoś czasu borykam się z problemem kiedy moja karta Palit GF 9800 GTX + wyrzuca mi w grach czarny ekran a jej chłodzenie chodzi na pełnych obrotach. Na początku nie wiedziałem że to grafika bo dosyć głośno działał mi cooler na moim starym procku. Zmieniłem przymierzałem się do wymiany sprzętu więc wymieniłem płytę główną, procesor, dysk, ramy i starego chiefteca na nowego podobnego 450W myśląc że problem zniknie. Aktualny konfgi : Procesor - Athlon 64 x2 6000+ Płyta - Gigabyte GA-M68M-S2P Zasilacz Chieftec 450W Karta graficzna - Palit GF 9800GTX+ Jeszcze raz opiszę co się dzieje. Odpalam np grę Skyrim wszystko działa jak dla mnie bardzo fajnie, płynnie. W pewnym momencie ekran robi się czarny, cooler na grafice ma maksymalne obroty i nic nie mogę zrobić poza restartem... Może to być wina zasilacza? Dziękuję z góry za pomoc Edytowane 19 Listopada 2011 przez juniper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...