mlun Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 Mam taki pytanie. Kupiłem sobie zestaw bezprzewodowy klawiatura + mysz. Jest tam jeden odbiornik. Klawiaturę podłączyłem do stacjonarnego kompa. Została mi myszka i pomyślałem, że do lapka sobie wezmę tylko jest problem bo nie mam odbiornika i nigdzie na allegro nie widzę. Jesli już to tylko bluetooth. Dostanę go gdzieś czy raczej mogę o tym zapomnieć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 a może trochę więcej szczegółów? producent, model... ponieważ można się tylko co najwyżej domyślać, że pewnie chodzi Ci o logitecha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2011 Nie o logitecha. Icon7 Klawiatury - Rondo Multimedia Wireless Desktop Combo Czy to aż tak ważne jaki producent? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2011 ma znaczenie w cenie. :-P Kup najtańszy możliwy produkt z icon7, mający taki odbiornik (choćby używany na alledrogo) i będziesz miał wtedy 2 sztuki. A że produkty od I7 są tańsze od Logitecha, tym lepiej dla Ciebie. Sprawdź tylko, czy te nano są uniwersalne, ponieważ wydaje mi się że tak, ale nie jestem na 100% pewien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2011 Wiesz cały pic polega na tym, że więcej jak 20zł za to nie dam:P Używanego to ja szukam, ale chciałem się dowiedzieć czy można nowy odbiornik kupić:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2011 Czy to aż tak ważne jaki producent? Mając TV Samsunga, kupujesz pilot od Sony - zadziała? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2011 QrVicH - zadziała, jak ma możliwość programowania. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2011 Nie bądź taki hop, domyślnie nie zadziała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...