Traax Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 Jak w temacie. Potrzebuję nowe mobo pod Phenom'a II X4 955 :wink: ,wymagania: - musi mieć zintegrowaną grafikę - mile widziane USB3 i SATA3 - możliwość OC, (mam dobre chłodzenie :D ) choć bez jakiegoś extremum - raczej nie ASUS to chyba na tyle, budżet max 450 zł i ani złotówki więcej. Co do zasilacza to kompletnie nie jestem w temacie, miałem Amacrox,a ale poszedł do słabszego kompa więc coś nowego, dobrego i stabilnego na gwałt potrzebne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teneo Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 Czyli sprzęt chodzi na integrze , czy masz inna grafikę - to ma znaczenie do wyboru zasilacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
login206 Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Jak w temacie. Potrzebuję nowe mobo pod Phenom'a II X4 955 :wink: ,wymagania: A wiec tak, tez potrzebuje plyte i mam identyczne wymagania do Twoich. Moje oczekiwania zdawal sie spelniac w 100% ASRock 890GX PRO3. Pierwszy egzemplarz sie nie obudzil, z drugiego egzemplarza poszedl bialy dym z okolic sekcji zasilania pare minut po uruchomieniu wiec plyta poszla do serwisu, serwis stwierdzil ze "sprzet jest sprawny" i czekam jutro na kuriera z moja sprawna plyta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traax Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2011 czy masz inna grafikę - to ma znaczenie do wyboru zasilacza. Jeszcze nie mam ale na pewno będzie tak więc zasilacz taki z zapasem, 500~550W myślę wystarczy? czekam jutro na kuriera z moja sprawna plyta... I co z tą płytą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...