Skocz do zawartości
mikaelus

Hmm..... zmiana wyglądu....

Rekomendowane odpowiedzi

Kurcze, są może jakieś programiki bardziej "drastycznie" zmieniające wygląd okienek???

Pamiętam, że kiedyś w tej "szmirze", CDA pisali o jakichś menedżerach zmiany wyglądu Menu Start (i to naprawdę nieźle wyglądało).

Jest jeszcze coś takiego może? (np. dla Win 2k)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]:twisted:  WWW.ASTONSHELL.COM / ]http://www.astonshell.com/themes/  :twisted:

tiaa, juz pisalem :P ale fakt faktem jest super :)

w wakacje sie chyba wezme za jakiegos shella, bo nigdy nie chce mi sie go do konca skonfigurowac :wink:

8O 8O 8O łoooooo <span style="color:red;">[ciach!]</span>a!!!!!! Dokładnie o coś takiego mi chodziło!!! VERY BIG THX!!! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja polecam litestep'a darmowy :)

Jak dal mnie najlepszy ma bardzo duze mozliwości konfiguracji, ale wymaga troszke wprawy przy konfigurowaniu (jak ktos programuje nie bedzie miał problemu, jak nie to sobie daruje bajerki)

Bardzo rozbudowany, powłoki często wymagaja troszkę poszperania, ale wato naprawdę bo jak dla mnie jedne z najefektowniejszych i najbardziej funkcjonalnych są właśnie dla litestepa.

no i linki:)

www.litestep.com

http://www.customize.org/list/ls

itp...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qrna... ten aston to niezłe <font color="#FF0000">[ciach!]</font> na moim starym kompie.. :evil:

ledwo to vyjebalem.........

co sie dzialo :?: u mnie na kompie slabszym (a2000+, gav7a, 256ddr333, radek 9k pro (ale takie to pro, ze :()).... chodzil spokojnie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi