lewozmywak Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 Monitor LCD 23" LED LG E2360T-PN, 16:9 Full HD, DVI, black za 663zł Dobry wybór? Mam małe rozeznanie na rynku monitorów co warto brać a co nie... A ponoć dobry monitor który ma za niedługo zostać wycofany. I jeszcze mam jedno pytanko co do bad pixeli... kiedyś problem nagminny tak z 5 lat temu... jak to teraz wygląda? Często się pojawiają czy to już teraz tylko legenda... Wkurzające mogą być takie kropki. I jak wygląda gwarancja takich rzeczy? Wymieniają monitory, naprawiają? Czy to problem klienta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2011 Monitor LCD 23" LED LG E2360T-PN, 16:9 Full HD, DVI, black za 663zł Dobry wybór? Mam małe rozeznanie na rynku monitorów co warto brać a co nie... A ponoć dobry monitor który ma za niedługo zostać wycofany. I jeszcze mam jedno pytanko co do bad pixeli... kiedyś problem nagminny tak z 5 lat temu... jak to teraz wygląda? Często się pojawiają czy to już teraz tylko legenda... Wkurzające mogą być takie kropki. I jak wygląda gwarancja takich rzeczy? Wymieniają monitory, naprawiają? Czy to problem klienta? 'Mam ten monitor jest OK, co do wycofywania to LG zmienia naklejki i obudowy a monitory te same, nie ma się czym przejmować, mój egzemplarz nie miał i nie ma (po 3 miesiącach) bad piksli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewozmywak Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2011 to prawda ze mają taki system gwarancyjny że jeżeli do 30 dni od kupna pojawi ci się bad pixel to monitor jest wymieniany na nowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2011 to prawda ze mają taki system gwarancyjny że jeżeli do 30 dni od kupna pojawi ci się bad pixel to monitor jest wymieniany na nowy? tak, lg ma taką gwarancję... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...