Raf02 Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 Witam mam pytanie jak wł komputer i jest logowanie i piszę zapraszamy w tym momencie mieli i mieli do 2min po zalogowaniu do systemu ikonki mają kolor biały po chwili robi się kolor ogólny czas zalogowania 3,5min to coś nie tak jak miałem kiedyś zaistalowany nowy system (2mies temu) czas około 55sek. Wirusów nie ma sprawdzałem najnowsze sterowniki karty graficznej:co to może być przyczyną proszę o pomoc ?? kom: Amd Phehom II X4 850 3,30 Ghz Ram 8GB karta grafiki Gtx 560 ti System Win 7 64bit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 (edytowane) Defragmentację dysku kiedyś robiłeś?? Sprawdź dysk w poszukiwaniu bad sektorów. Wykonaj check/scan diska. (instrukcja tu: czekdisk - Szukaj w Google Wybierz start i wpisz msconfig przejdź na zakładkę uruchamianie i wyłącz niepotrzebne programy które ładują się podczas startu systemu. Nie wyłączaj wszystkich programów, wyłącz te które rzadko lub wcale nie używasz, bądź te które nie muszą być uruchamiane podczas startu systemu np. winamp. Edytowane 22 Listopada 2011 przez KoVol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf02 Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Wszystko zrobiłem nie pomogło nic defragmetację robie co tydzień <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...