aerial Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Przedstawia podejście do gotowania od strony naukowej, rewelacyjne zdjęcia, bardzo dobre recenzje. Może ktoś spotkał się z wersją elektroniczną? Jest 6 tomów, koszt normalnej wersji jest kosmiczny. Natknąłem się tylko na tom czwarty, ale w kiepskiej jakości zdjęcia wstawione do pdfa. fragmenty: http://booksforcooks.pl/allegro/modernist.pdf Modernist Cuisine Trailer Modernist Cuisine Trailer on Vimeo The Ultimate Hamburger The Ultimate Hamburger on Vimeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Przyznam ze niezłe ale 470$ hmm ;) - legalnie PDFa raczej nie zdobędziesz. Był kiedyś program an Discovery o chemicznym podejściu do kuchni i nawet sprawdzał się w praktyce (babeczka czekoladowa ze stopionym serem pleśniowym w środku ;] - na pierwszą myśl każdy pomyśli ale ssyp ale tutaj właśnie chodzi o łącznie smaków o podobnych właściwościach chemicznych). Ja im więcej gotuje tym bardziej wole tradycyjną polską kuchnie. Jest najlepsza dla mnie, najsmaczniejsza, bez udziwnień, najbardziej odżywcza i trochę tłusta ale no w smaku nic jej nie przebije (jeszcze włoska oparta na makaronach jest też bardzo dobra). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ɹǝıssɐuɹɐƆ Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 Na IPTorrents jest w bardzo dobrej jakości - 6 x ~350MB. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...