maluszek Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 duże zdjęcie (ze 200kB): http://www.maluszek.radzisz.krakow.pl/case/gfxram1.jpg reszta na moim www, bo nie wiem czy to kogoś wogóle interesuje. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Skompresował byś to zdjęcie tak żeby zajmowało z 50kb :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 pomysl niezly ale ze zdjeciem przegioles zmniejsz je Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Też mam taki pomysł ze spinkami tylko chciałem na pamieci zrobic radiatory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...