Ocean Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) Nowy zestaw podstawy mam wybrane i sa bardzo typowe, ale reszta juz nie koniecznie: CPU - i5 2500K Mobo - Asrock Z68 Extreme3 Gen3 - gdzies czytalem, ze ponoc sa problemy z oc na tej plycie, plotka czy prawda? Moze nowy bios rozwiazal jakis problem? Jesli problem istnieje naprawde to jaka plyte brac na Z68 (w granicach 500zl? RAM - tu nie wiem, chce 16GB, tylko jakiej, najlepiej aby byly w cenie max +-400zl (dlaczego 16? a bo tak...) GPU - jestem niedzielnym graczem, gram malo, bardzo malo, srednio 2 gry na rok, ale lubie grac w detalach wyzszych lub srednio wyzszych w fullhd i nie wiem jaka karte brac pod uwage, z jednej strony kusi 560TI, ale cena 900zl troche duzo, jak na mala ilosc grania, zatem co? Zasilacz - teraz mam Corsair CMPSU-520HXEU w zestawie E6750@3,5GHz, 4GB RAM, 2 Dyski, 8800GT, moglbym uzyc tego zasilacza do nowego zestawu, a do starego kupic inny, jakis nie zadrogi, tak aby pociagnal ten zestaw. Chyba, ze sie nie oplaca i warto kupic nowy zasilacz z odpinanymi kablami w ne iwygorowanej cenie pod oc proca. Tylko jaki? Monitor/TV - chce cos 32" nie chce znowu wydawac majatku i chcialbym cos w granicach 1000 do max 1200zl oczywiscie fullhd, najwazniejsze dla mnie jest aby czcionki byly wyrazne, imputlag ma mniejsze znaczenie w granicach 15 moze byc. Dzieki za konstruktywne podpowiedzi. Edytowane 23 Listopada 2011 przez Ocean Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viperus Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2011 co do TV to sam mam LG 32lk530 i jestem zadowolony także go polecam, za 1300 już go można mieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...