radas3x1 Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam, mojej siostrze właśnie padła matryca w leciwym już amilo pro i zwraca się do mnie żebym jej wybrał, a ja zwracam się do was :) Matryca powinna być 15,6' oraz powinien długo wytrzymać (w sensie solidny, dobre kilka lat po gwarancji żeby jeszcze chodził). Studentka, więc pewnie będzie go używała też na wykładach. Ogólnie to jeszcze będzie potrzebny do oglądania filmów w hd ( jakiś port hdmi/dvi, żeby można było podłączyć do tv), słuchania muzyki, czasem grania w jakieś gry (głównie przygodówki albo simsy). ja jej polecałem samsung-np-rc720-s02pl, jednak niestety jest za duży i za drogi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RecomiIT_pl Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2011 Jeżeli chodzi o wybór matrycy,to polecam dobre sklepy internetowe,w tym również nasz gdzie masz szeroki wybór,a teraz są fajne promocje z okazji świat,wiec warto kupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...