krzwoj Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Mam prosbe: Posiadam Athlona 1400: A1400AMS3C AVHJA 0136BPBW Y6850730428 i plyte jak w temacie. Na procku L1 sa zwarte a i tak nie moge ruszyc mnoznika (ustawiony na 10,5). Czy moglby mi ktos powiedziec co mam zrobic zeby to ruszyc? Z gory dziekuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 po pierwsze sprawdzic czy mostki sa dobrze polaczone najlepiej sprawdzic na jakiejs porzadnej plycie czy da sie zmieniac mnoznik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 prawdopodobnie masz źle zwarte mostki L1 Ja bym na twoim miejscu malował je do skutku aż zadziała, bo muszą sie odblokowac te mnożniki 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzwoj Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Dzieki za podpowiedzi ale te mostki sa zwarte fabrycznie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...