lIlIlI Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) Mianowicie laptop trochę czasu stał. W końcu się wziąłem za niego i po reinstalacji windowsa przestały działać przyciski (dodam że przed formatem nie sprawdzałem czy działają) v,f,l,strzałka w prawo i pewnie jeszcze coś bym znalazł. Zainstalowałem wszystkie możliwe sterowniki. Klawiatura na usb działa w 100%. wersja windowsa jest napewno dobra (wszystko jest ok na drugim komputerze). Czy coś jeszcze mogę sprawdzić ? czy zostaje serwis :( . Edytowane 23 Listopada 2011 przez lIlIlI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2011 Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lIlIlI Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2011 aha to rozumiem ze objawy wskazują na kupno nowej klawiatury ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2011 Podałem to jako alternatywę wysyłania do serwisu. Rozumiem, że sprzęt po gwarancji. Jeśli tak to kupując na alle... i wymieniając samemu zaoszczędzisz co najmniej 100zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...