bandit Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Mam procesor Athlon 2000XP+ 0,13um Throughbred/a Czy lepszy jest do overclockingu od Athlon 2000XP+0,18um Palomino . Dodam jescze że mam ten procesorr w boxie Proszę o odpowiedź Z poważaniem Pawel S.(vel.bandit) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 :evil: kurna chopie szukaj było o tym miliardy razy .Nie pytaj sie o takie banalne zeczy .Poza tym 0.13um o niebo lepszy . I tak zaraz ktos to zamknie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutek Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 zamknac zamknac zamknac zamknac zamknac zamknac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 no niee to juz chyba lekka przesada :/ !!! BTW jak juz to pisze to napisze ze 0,13 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Wyskoczyłem przez okno jak to przeczytałem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diesel Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Najlepszy jest 0.22um Kup subie athlona SLOT jak go jeszcze znajdziesz! :D :lol: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 skoro masz go w pudełku (bo tak wlasnie napisałeś) to sie raczej nie przekonasz na ile sie kreci :lol::lol::lol::lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 0.13 jest o niebo lepszy od czegoś takiego jak 0.18 proponuję trzymać się z daleka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Jak położysz jądrem do blatu stołu i dobrze zakręcisz to chyba lepiej będzie się kręcił Thoruoughbred - bo ma mniejszą powierzchnię jądra. Acha - broń Boże nie używaj żadnej pasty ani CSa - ewentualnie blacik potraktować lekko ściernym papierem i pastą polerską. No i nie zapomnij ściągnąć gumek. Czekamy na wyniki OC 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 opcja szukaj, opcja szukaj, zamknąć topik, zamknąć szybko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...