kepa416 Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2011 Witam jestem zmuszony do zmiany podkładki z Roccat Sota. Szukam teraz zamiennika do 130zł Zależy mi na normalnej wielkości czyli bez miniaturek. Jestem raczej highsens nie zależy mi na super poślizgu wystarczy taki średni. Chciałbym aby podkładka nie była destrukcyjna dla śłizgaczy w myszczce bo mam tylko 1 kpl którego zniszczenie zdecydije o losach myszki. Dużą uwagę przykładam do tego czy podkładka się przesuwa po biurku ale wykluczam Sphex'a przylepianego. Myszka Gigabyte M8000X i gram na 1400dpi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2011 Do high sens to chyba jak najlepszy poślizg? Wykonujesz bardzo małe ruchy, nie chcesz żeby ślizgacze "łapały" podkładkę, tarcie statyczne. Low sensowcy grają na wielkich szmaciankach, i tam poślizg nie musi być taki niski, bo wykonują duże ruchy, operujesz dużo większą siłą, tarcie tak nie przeszkadza, wręcz polepsza kontrolę. Ja bym celował na twoim miejscu w jakąś sprawdzoną szmaciankę, jeżeli chcesz nie ruszać ślizgaczy, któryś z razerów goliathus np. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn1PeReK Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 Witam, Również posiadam mysz Gigabyte M8000X i otworzyłem bardzo podobny temat myślę ,że powinieneś wybierać pomiedzy : - Razer Goliathus Fragged Control- Razer Goliathus Fragged Speed to już w zależności jaka podkładka bedzie ci bardziej odpowiadać. :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...