Alloon Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2011 Witam posiadam karte dzwiekowa model dokladny C-Media CMI8738/C3DX Audio Device (tak bynajmniej wykrywa everest) potrzebuje sterownikow do niej do win 7 32 bit mam jakies ale strasznie dziwnie dzialaja gdy np cos kopiuje to dzwiek zmienia sie w takie (trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr) i tyle z tego mam a co dopiero grac w jakies gry pomocy :/ Pozdrawiam Alloon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2011 Rozumiem, że sterowniki ze strony producenta nie działają? C-Media Electronics, Inc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alloon Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2011 stad nie da sie sciagnac wogole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2011 OMG. Rejestracja za pomocą wymyślonego maila zajęła mi ca. 15sek - na prawdę nie potrafisz tego zrobić? Klikasz Download, potem "have an account", wpisujesz byle jaki adres mailowy, hasło, klikasz ponownie download, pozwalasz przegląarce otwierać wyskakujące okna, wpisujesz captche i pobierasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alloon Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2011 (edytowane) mam sterowniki 1737 i 1740 czy sa jakies inne? (sorry ale ja sie naprawde na tym nie znam na XP mi dzialaly dobrze stery pod XP) załączylem screena Nie wiem moze jakies starsze czy cos a i tka pomyslalem czy napewno to jes twina dziekowki moze systemu nie wiem to wygloda jakbym uzywam np 90 procka i juz dzwiek sie zazyna mzoe cos w 7 musze ustawic Edytowane 25 Listopada 2011 przez Alloon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2011 A mozesz to napisac po polsku? HTC Vision - Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voluu Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2011 Ściągnij, zainstaluj i włącz program Everest (jako administrator). Wejdź w 'Komputer' -> 'Podsumowanie' Z pola 'Multimedia' spisz 'Karta dźwiękowa' Z pola 'Płyta główna' spisz jeszcze raz 'Nazwa płyty głównej' oraz 'Mikroukład płyty głównej'. Chyba będziemy potrzebowali sterowników do chipsetu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...