Skocz do zawartości
Jarek_135

Słuchawki + mikrofon

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Grać w BF3 w pojedynkę już mnie denerwuje. Potrzebuję jakiegoś zestawu do komunikacji. Na pewno nie wydam kilkuset stówek na taki bajer, bo wolę 1000 razy bardziej nowszą grafę...

Ale jak już mam coś kupować, to tak, żeby miało ręce i nogi. Nigdy nie grałem ze słuchawkami i mikrofonem, dlatego pytam.

Ogólnie za w miarę sensowną kasę to szukać:

1. Odzdzielnie słóchawki i oddzielnie mikrofon

2. Zestaw 2w1

3. Jak wyżej, ale bezprzewodowy

Wireless najwygodniejszy na 100% by był, ale za małą kasę może to nie ma sensu, dlatego pytam?

Nie wiem czy dużo wymagam, ale chcę być wyraźnie słyszany, o ile jest taka opcja, to żeby inni nie słyszeli mojego oddechu no i żebym ja miał jakąś przyjemność z tych słuchawek. Bo jak będą tylko głośno piały i głowa po chwili będzie mnie boleć, to bez sensu. Wolę coś z delikatną górą, o ile ktoś to rozumie, przydałyby się pewnie większe kopułki, ale w niskich cenach może być ciężko. Mikrofon to może być taki na blat biurka, czy do gry to tylko taki, żeby na głowę założyć?

Grać to będzie z k.wbudowanej, więc bez cudów.

Szuakć tylko Sennheiser, czy może coś jeszcze, bo kasy mało?

Coś takiego:

1. SENNHEISER HD 202 II LINK + jakiś mikrofon?

2. SENNHEISER PC131 Skype

3. Creative Labs Fatal1ty Professional Gaming MKII HS-980

4. CREATIVE AURVANA LIVE + ZALMAN ZM-MIC1

Edytowane przez Jarek_135

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi