Ruido Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Wie ktos gdzie mozna kupic ta gre, sciagnac, dostac ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 http://www.the-underdogs.org/ Jest tam jedynka i dwojka :) Najlepsza strona ze starymi grami w necie... Jesli chodzilo Ci o Discworld Noir to stamtad nie sciagniesz... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Ja zakupiłem sobie wczoraj gre Discworld 2 i mam do was pytanie: czy można to uruchomić na Win Xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Ja zakupiłem sobie wczoraj gre Discworld 2 i mam do was pytanie: czy można to uruchomić na Win Xp sprobuj :) a tak na serio to chyba jest gierka dosowa wiec wlaczenie trybu zgodnosci z Win98 powinno pomoc. ale to bylo dawno jak w to gralem :) i na pewno chodzila pod Win2000, wiec pod XP nie powinno byc problemow - no, chyba ze z dzwiekiem, bo cos pamietam, ze chyba nie dzialaly dzwieki (byla sama muzyka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Tylko że ja nie mam wersji Dosowej :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Tylko że ja nie mam wersji Dosowej :/ w sumie to ja moglem cos pokickac (pamiec juz nie ta) ale tryb zgodnosci z 98 powinien pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 w sumie to ja moglem cos pokickac (pamiec juz nie ta) ale tryb zgodnosci z 98 powinien pomoc... Niestety to o zgodności nie chodzi ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 U mnie wersja z underdogs chodzila na xp, ale chyba bez glosu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 U mnie wersja z underdogs chodzila na xp, ale chyba bez glosu ;] Wiem ta wersja z underdogs zajmuje 60 MB i jest na platforme Dos a ta co ja mam 800 MB i jest na Win 9x. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 MI sie Discworld 2 z underdogs wogole nie chce odpalic, natomiast 1 nie chce sie zapisywac. Eragonek uzyj progsa DOSBox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Wiem ta wersja z underdogs zajmuje 60 MB i jest na platforme Dos a ta co ja mam 800 MB i jest na Win 9x. :? Moze Virtual PC/VMWare? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Moze Virtual PC/VMWare? mi dzialalo strasznie wolno pod Dos Boxem. a na VPC tez mialem jakis problem ale nie pamietam juz jaki ;) AFAIK to wersja DOSowa korzysta ze sterownikow univbe (czy jakos tak) ktore nie wykrywaja nowych kart graficznych i niestety gierka sie nie odpala. nie udalo mi sie jej zmusic do prawidlowej pracy na WinXP a szkoda :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Eragonek uzyj progsa DOSBox Ale Dosbox jest do dosa a to jest Win95 Moze Virtual PC/VMWare? A co to jest :blink: ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 (edytowane) Oba to programy tworzace "wirtualnego peceta" o ustalonych parametrach, na ktorym mozemy zainstalowac i odpalic dowolny system operacyjny. Edytowane 10 Stycznia 2006 przez costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...